Vedeta pentru care Andi Moisescu are sentimente puternice. Nu e Olivia Steer, acum a recunoscut. „O să fie tot timpul pe primul loc”

Badea Violeta 02.12.2022, 19:41

Andi Moisescu este recunoscut ca fiind unul dintre cei mai valoroși oameni de televiziune de la noi din țară, făcându-se remarcat la Pro TV. Acesta este căsătorit de 17 ani cu Olivia Steer, însă nu se ferește să recunoască că are sentimente puternice pentru o altă vedetă. Iată pe cine admiră cel mai mult juratul de la „Românii au talent”!

Pe cine admiră Andi Moisescu

Nicio persoană nu se aștepta la asemenea mărturisiri din partea lui Andi Moisescu. Juratul de la „Românii au talent” este căsătorit de 17 ani cu Olivia Steer. Cei doi formează un cuplu foarte frumos și împreună au doi copii superbi, pe David și pe Luca, care completează perfect tabloul lor de familie.

Olivia Steer a fost prezentatoare de televiziune, dar în ultimii ani a vorbit publicului despre stilul său de viață sănătos și despre convingerile sale împotriva medicinei tradiționale.

Cu toate astea, nimeni nu și-a imaginat vreodată pe cine admiră mai mult soțul său. Ei bine, preferata lui Andi Moisescu este Andra, nimeni alta decât soția lui Cătălin Măruță.

„Femeile pe care le apreciez sunt femeile de carieră. Cred că o să pierd la capitolul ăsta de data aceasta. O să încep să îți spun tot felul de lucruri, de banalități, pe care lumea le știe, o să încep să nominalizez colegele mele de televiziune și așa mai departe. Lucru care este evident!

Colegele mele sunt în top trei, chiar dacă sunt mai multe de trei. Pun mai multe pe același loc ca să încapă toate. Eu nu pot să spun acum că o să îi ia cineva locul Andrei, Andra o să fie tot timpul pe primul loc”, a declarat vedeta de la Pro TV, în exclusivitate, pentru Click!.

Citește și Olivia Steer, fotografie romantică alături de Andi Moisescu. Ce au observat fanii vedetei imediat!

Andra si Andi Moisescu
Andra si Andi Moisescu

„Jumătate din viața mea înseamnă Pavel Bartoș”

Nu doar pe Andra o admiră Andi Moisescu, ci și pe Pavel Bartoș. Prezent la lansarea trailerului filmului „Ramon”, juratul de la „Românii au talent” a avut numai cuvinte de laudă la adresa colegului său de la Pro TV , care interpretează rolul principal în comedia ce urmează să ruleze în cinematografe din 3 februarie 2023.

„Câte amintiri am cu Pavel. Jumătate din viața mea înseamnă Pavel Bartoș. Din 50 de ani, 25 de ani înseamnă Pavel Bartoș și restul ce s-a mai întâmplat prin viața mea.

Cred că cele mai importante amintiri sunt legate de „Românii au talent”. Am pornit la drumul acesta din prima zi iar astăzi suntem tot împreună.

De aici s-au adunat și cele mai frumoase amintiri cu toate deplasările noastre prin țară și prin țara soră, ca să zic așa, mai exact prin Republica Moldova. În general, de acolo, avem sute de amintiri, de la preselecții.

Am cunoscut oameni care nici măcar nu aveam să îmi imaginez că sunt, am descoperit talente de nebănuit, lucruri la care nu m-aș fi gândit niciodată. Toate astea le-am descoperit împreună cu Pavel”, a precizat Andi Moisescu, potrivit aceleiași surse.

Citește și Cu ce se ocupă, de fapt, Andi Moisescu, atunci când nu filmează la Pro TV. Puțini l-au cunoscut în ipostaza asta!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...