Vedeta pe care Pro TV și-a dorit-o la Românii au talent. I-a refuzat de două ori, unde se ajunsese cu oferta

Iancu Andreea, Ana Ionescu 21.10.2021, 14:01
Vedeta pe care Pro TV și-a dorit-o la Românii au talent. I-a refuzat de două ori, unde se ajunsese cu oferta

Posturile de televiziune din România obișnuiesc să facă schimb de vedete, în căutarea unor cifre mai mari de audiență. Recent, vedeta pe care Pro TV și-a dorit-o în juriul la Românii au talent, a recunoscut că a refuzat oferta de două ori. Nimeni nu știa faptul că au existat discuții pentru rolul de jurat al vedetei care activează în prezent la postul concurent.

Cine este vedeta care a refuzat de două ori să intre în echipa Românii au talent de la Pro TV

Dezvăluirile pe care multe vedete le fac în cadrul diferitelor podcasturi vin cu informații inedite pentru public. De curând, Mihai Bendeac, jurat iUmor la Antena 1, a vorbit în cadrul emisiunii online a lui Cătălin Măruță, despre mai multe detalii din cariera și viața sa. Dincolo de mărturisirile sincere despre problemele de sănătate cu care se confruntă, Bendeac a vorbit despre faptul că postul de televiziune concurent și-a dorit să îl aducă în echipa celui mai apreciat show al său. Vedeta a recunoscut că a refuzat de două ori Pro TV, deși conducerea a încercat să îl aducă la Românii au talent.

Mihai Bendeac a vorbit despre faptul că au existat discuții pentru ca el să ocupe un loc în juriul Românii au talent în sezonul de anul acesta. Cu toate acestea, încercările postului Pro TV de a-l aduce în echipa sa durează de mai mulți ani. Invitatul lui Cătălin Măruță a dezvăluit că și anul trecut s-a încercat cooptarea sa în echipă. Totodată, potrivit paginademedia.ro, în 2014, actorul spunea că „se ajunsese până în faza şedinţelor foto cu membrii juriului: Andra, Andi Moisescu şi Cabral”. Actorul a dezvăluit că este apreciat pentru nebunia sa, fiind o personalitate efervescentă și imprevizibilă în fața camerelor.

Acum un an de zile, dar şi anul acesta am fost contactat pentru Românii au talent. Anul acesta am primit un argument care mie mi s-a părut, în primă instanţă valid, anume că Pro TV-ul ar avea nevoie de un pic de nebunie. Le-am spus că ei nu își pot închipui ce înseamnă această nebunie, a povestit Mihai Bendeac la podcastul lui Măruță.

Vedeta pe care Pro TV și-a dorit-o la Românii au talent
Mihai Bendeac, în podcastul Acasă la Măruță

Care este motivul pentru care Bendeac a refuzat colaborarea cu Pro TV

În cadrul podcastului lui Cătălin Măruță, Mihai Bendeac a explicat faptul că evoluția sa la Antena 1 i-a permis să se desfășoare în mod natural, așa cum este el ca artist și persoană. Totodată, actorul a recunoscut că o emisiune precum este iUmor nu ar fi putut fi produsă la Pro TV.

Faptul că am fost la Antena 1 mie mi-a permis să fiu aşa cum sunt. Niciodată nu ar fi fost posibil să fiu aşa cum sunt eu la Pro TV. Mă refer ca mine ca şi persoană, ca şi artist. iUmor nu ar fi fost posibil la Pro TV, a declarat Bendeac.

Totodată, actorul a motivat aparițiile sale exclusiv la Antena 1 prin faptul că acesta a semnat un contract cu televiziunea, care însă a ajuns să se prelungească mai mult decât s-ar fi așteptat.

Contractul se va termina în 2023. Şi este un contract pe care l-am semnat în 2009, dar care a tot fost prelungit cu tot felul de acte adiţionale pentru diverse proiecte, a mai explicat Mihai Bendeac.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...