Vedeta din România invitată la întâlnirea cu Klaus Iohannis în America. „Am fost la cină și apoi am zburat acasă”

Stan Filon 26.09.2022, 08:46

Președintele Klaus Iohannis a efecuat recent o vizită în Statele Unite ale Americii, ocazie cu care a vrut să întâlnească comunitatea de români din San Francisco, dar și din alte orașe. Au venit la întâlnire foarte mulți români, muncitori, oameni de afaceri, dar și vedete. Una dintre vedetele care au ținut morțiș să îl întâlnească pe președintele Klaus Iohannis a fost și Anamaria Ferentz.

Vedeta din România invitată la întâlnirea cu Klaus Iohannis în America

Anamaria Ferentz a avut parte de o întâlnire specială. Artista este stabilită de ani buni în Statele Unite ale Americii, iar viața ei pare să se fi așezat frumos. Se iubește cu un om de afaceri american, iar când a auzit că președintele României se află în SUA, a dorit să îl întâlnească.

După o vacanță exotică petrecută alături de iubitul ei în Hawaii, Anamaria Ferentz a plecat spre San Francisco, pentru a-l întâlni pe președintele României, dar și pe prima Doamnă, Carmen Iohannis. Frumoasa cântăreață a povestit cum a decurs întâlnirea cu șeful statului.

Vedeta din Romania invitata la intalnirea cu Klaus Iohannis in America
Vedeta din Romania invitata la intalnirea cu Klaus Iohannis in America

„Am zis că este o ocazie extraordinară să îl cunoaştem şi noi pe Iohannis”

Preşedintele Iohannis a venit la San Francisco pentru întâlnirea cu românii de pe Coasta de Vest. După 17 ani, un preşedinte român a ajuns în San Francisco şi am zis că este o ocazie extraordinară să îl cunoaştem şi noi pe Iohannis.

Consulatul  de la Los Angeles ne-a invitat pe noi şi a fost superb. Au fost români din mai multe State, nu numai de pe Coasta de Vest. Au fost oameni de afaceri, oameni care activează în domeniul public, oameni muncitori, oameni foarte-foarte faini care au venit de peste tot să se întâlnească cu preşedintele.

A fost o seară memorabilă! Nu ai ocazia în fiecare zi să cunoşti un preşedinte de ţară! A fost o onoare şi pentru mine şi pentru Doug, iubitul meu. El a fost foarte impresionat! Noi am zburat în San Francisco doar pentru seara respectivă, înainte de eveniment, am ajuns acolo, apoi am fost la o cină şi după aceea ne-am întors acasă”, a povestit Anamaria Ferentz pentru click.ro. 

Anamaria Ferentz s-a simțit ca în plin război, în SUA

Cântăreața Anamaria Ferentz locuiește în America de mai bine de zece ani. A trăit și momente frumoase, dar și unele foarte tensionate. În timpul protestelor Black Live Metters, Anamaria Frentz povestea că s-a simțit ca în plin război. Nici nu avea voie să iasă din casă.

„Au fost și protestele BLM, când au manifestat chiar la mine în zonă și ardeau mașini de poliție, spărgeau și distrugeau magazine… și a venit armata cu tancuri… M-am simțit ca într-o zonă de război. Și fiind doar eu cu cățelul, a fost înfiorător. A fost prima dată când m-am simțit singură. De aceea m-am și mutat de acolo undeva, la curte, retras și în siguranță”, declara Anamaria Ferentz pentru Impact.ro.

Toate au trecut însă, iar Anamaria Ferentz iubește din nou și călătorește destul de mult. Când vine vorba de vacanță, preferă alte destinații decât România, însă vine și în țară o dată pe an, pentru a-și vedea mama și fratele.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...