Vedeta din România invidiată pentru felul în care arată după naştere. Nici la sală nu mai merge: „Asta nu înţeleg oamenii” (Exclusiv)

Ana Anitoiu 15.06.2022, 09:14

O vedetă din România este invidiată pentru felul în care arată după ce a născut, deși nu mai merge nici la sală de când a devenit mamă. Ea a povestit ce a făcut pentru a-și recăpăta silueta și a recunoscut că n-a fost totul numai lapte și miere de când a dat viață unui copil, ci că a trecut printr-un episod de depresie postnatală.

Vedeta din România invidiată pentru silueta de după naștere

Vedeta este cunoscută pentru silueta ei, de care zeița Afrodita ar fi mândră. Chiar dacă a devenit mamă de curând, ea nu și-a pierdut frumusețea. Tânăra a povestit care sunt secretele ce au ajutat-o să-și revină în formă repede.

„Am grijă de copil, asta nu înțeleg oamenii! Când ai grijă de un copil în proporție de 100%, uneori nu ai timp nici să mănânci. Eu încerc să am grijă și de alimentație în același timp, încerc să mănânc echilibrat și să îmi gătesc și mie, nu doar ei, dar este solicitant.

Pe lângă faptul că o cresc pe Amedea doar alături de soțul meu, el mă ajută foarte tare, mai am și facultatea, care este foarte solicitantă. Uite așa, caloriile se ard de la sine, fără să fac prea mult efort.

Am mers la sală însărcinată până în 8 luni și jumătate, am făcut sport pe parcursul sarcinii, dar, după ce am născut-o pe Amedea, am renunțat la sală. Am încercat să compensez cu plimbările prin parc, o scot pe Amedea în fiecare zi”, a spus Emily Burghelea, pentru Playtech-Impact.

Vedeta din Romania invidiata pentru felul in care arata după nastere
Emily Burghelea

Vedeta a trecut prin depresia postnatală

De asemenea, Emily Burghelea a povestit că s-a confruntat pentru scurt timp cu depresia postnatală, ce a apărut brusc, chiar dacă s-a bucurat de sarcină. Vedeta a explicat că i s-a părut că a intrat într-un nor negru, deși nu avea argumente pentru felul în care se simțea.

Emily Burghelea a reușit să depășească acest episod din viața ei cu ajutor din partea soțului ei, Andrei, care și-a dat seama ce s-a întâmplat, precum și cu ajutorul unui psiholog. În cele din urmă, vedeta și-a revenit și le sfătuiește pe femei să nu lase această problemă netratată.

Totodată, Emily Burghelea a spus că nu are de gând să renunțe la facultate. Ea a explicat că nu vrea să se numere printre femeile care își abandonează propriile aspirații pentru a se dedica doar copiilor. Vedeta a precizat că fiica ei își va dori ca ea să fie împlinită și fericită pe toate planurile.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...