Vedetă din România, divorţ răsunător după doar un an şi jumătate de căsnicie. „Este un eşec, un motiv de doliu”

Stan Filon 21.05.2021, 20:42
Vedetă din România, divorţ răsunător după doar un an şi jumătate de căsnicie. „Este un eşec, un motiv de doliu”

Rona Hartner și soțul său francez Herve Camilleri au trăit o poveste de dragoste ca în filme, însă aceasta s-a terminat. Actrița de-abia așteaptă să divorțeze de francez, însă acum a aflat că încă nu se poate. Vedeta din România spune că trece printr-o perioadă neagră, ca de doliu.

Rona Hartner, divorţ răsunător după doar un an şi jumătate de căsnicie

Rona Hartner l-a iubit mult pe soțul său francez, însă pandemia de coronavirus se pare că a scos ce este mai rău din ambii parteneri de viață, astfel încât nu se mai înțeleg deloc. Nici nu vor să-și mai audă vocea, așa că ce mai au de aranjat o fac doar prin mesaje. Îndrăgita actriță a acordat un interviu pentru Playtech.ro în care a mărturisit că suferă enorm în această perioadă.

“Am mai vorbit cu soțul meu, însă doar prin mesaje, la telefon nu. Este cel mai bine pentru amândoi lucrul acesta, să păstrăm distanța. Nu ne-am mai putut înțelege și gata, nu poți obliga un om să îl iubești sau să te iubească. După divorț, nu o să dau petrecere. Am mai auzit că unele persoane fac acest lucru, dar eu nu sunt așa. Pentru mine, divorțul este un eșec, despărțirea este un moment de doliu și de eșec, nu de bucurie, așa îl percep eu”, a spus Rona Hartner pentru sursa citată.

Rona Hartner, divort rasunator dupa doar un an si jumatate de casnicie
Rona Hartner, divort rasunator dupa doar un an si jumatate de casnicie

”Mă rog câte o oră și jumătate, două”

Artista a vrut să divorțeze pe repede-nainte, după un an și jumătate de mariaj, însă legea franceză nu funcționează chiar așa. Legiuitorul francez le oferă 30 de zile soților pentru a reveni, poate, la gânduri mai bune. Dar nu este vorba despre așa ceva în cazul Ronei Hartner. Este hotărâtă să uite povestea de dragoste cu francezul, care s-a transformat între timp într-un coșmar.

“Am crezut că divorțez ieri, dar uite că nu a fost așa. Am vorbit cu avocatul și mi-a explicat că trebuie să aștept 30 de zile, pentru a semna actele. Eu credeam că, în câteva zile, rezolv tot. Acum sunt la biserică, merg la slujbă dimineața și mă rog câte o oră și jumătate, două.

Îi cer ajutor lui Dumnezeu în fiecare dimineață, de luni până duminică. Ajutor lui Dumnezeu nu îi cer doar în momentele grele, eu merg aproape în fiecare dimineață, din 2003, la biserică”, a mai declarat Rona Hartner, în exclusivitate.

Rona Hartner a declarat că pandemia de coronavirus a pus capac căsniciei sale. ”Păi, divorțăm! Nu glumesc, da! Divorțăm! Ne-a pus și nouă capac coronavirusul. Ne-am separat deja. Nu am vrut să vorbesc 2 luni despre divorț, pentru că nu vreau să retrăiesc acele momente. De la 18 ani vreau să îmi fac o familie și se pare că nu îmi iese. Nu vreau să dau detalii despre despărțirea de Herve, pentru că sunt dureroase și vreau să cred că ce ne-a dus la divorț face parte din trecut și sunt greșeli ale copilăriei.

Știi, noi, artiștii, suntem copii până la 120 de ani. Cred că nu mai căsătoresc niciodată, că nu îmi iese. O să fiu luptătoare pentru credință, căci asta mă definește. Am păstrat casa, era pe numele meu și atât, gata!”, a spus Rona Hartner despre partaj, la o emisiune tv.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...