Vedeta din România, comparată cu Jennifer Lopez. Fanii au rămas uimiți de cea mai recentă apariție pe internet

Badea Violeta 08.06.2022, 11:37

Jennifer Lopez nu mai are nevoie de niciun fel de introducere. Este, fără îndoială, una dintre cele mai apreciate și îndrăgite artiste din întreaga lume. De asemenea aceasta este și una dintre cele mai frumoase femei de pe mapamond. Are 52 de ani, dar le dă clasă multor tinere. Din fericire, la noi în țară există o vedetă care-i seamănă leit. Toți fanii o compară cu celebra cântăreaţă americană. Iată despre cine este vorba!

Ea este sosia lui Jennifer Lopez. Uite cine e vedeta care seamănă perfect cu cântăreața din America

Cu siguranță ai auzit și tu că fiecare persoană are undeva în lume o sosie. Dar, indiferent dacă acest lucru este adevărat sau nu, este absolut incredibil cum unii oameni seamănă atât de tare între ei încât ar fi frați gemeni.

Nu de puține ori și Silvia Claudia Simionescu sau Karmen, așa cum mai este cunoscută fiica lui Adi Minune, a fost comparată cu Jennifer Lopez. Cele două seamănă ca două picături de apă, deși prima s-a născut în România și a doua este de origine americană.

Karmen și Jennifer Lopez au aceleași trăsături, aceeași coafură și același stil. Acest lucru se poate observa și în cele mai recente fotografii publicate de fiica lui Adi Minune pe o rețea socială. Fanii nu au ratat ocazia de a o complimenta și de a o compara cu celebra actriță și cântăreață.

„Am crezut că este Jennifer Lopez! Ești superbă.

Cu Jennifer Lopez semeni aici.

JLo te vezi

În prima poză am crezut că-i JLo

Semeni tare cu Jennifer Lopez

Cât poți fi de frumoasă și perfectă!”, au fost doar câteva dintre comentariile internauților.

Karmen 3
Karmen Simionescu

Drama prin care a trecut Karmen

Karmen este fiica celebrului cântăreț de muzică de petrecere, Adi Minune. Aceasta îi moștenește din plin talentul, lucru pentru care îi este foarte recunoscătoare tatălui său.

Karmen are 24 de ani, dar a știut încă de mică că este făcută pentru muzică, mai ales că a trăit în aceeași casă cu un adevărat artist. Cu toate astea, fiica lui Adi Minune mărturisește că nu i-a fost deloc ușor să aibă un tată faimos, deoarece a simțit, la un moment dat, invidii.

„M-am născut cu chestia asta. Am început să înțeleg de ce tata este absent și mama a trebuit să fie și mamă și tată. Am primit laude din partea oamenilor, dar am simțit și invidii.

A fost cumva ca o a doua natură, că te-ai născut și ai un tată faimos. Vine de la sine”, a povestit Karmen Simionescu, la „Vorbește lumea”.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...