Vedeta din România care va face facultatea în America, la 44 de ani. ”Mi se îndeplinesc visele”

Nicu Stan 28.09.2021, 18:23
Vedeta din România care va face facultatea în America, la 44 de ani. ”Mi se îndeplinesc visele”

O vedetă din România va face facultatea în America, la 44 de ani. A așteptat până acum pentru că nu a avut BAC-ul luat. A luat Bacalaureatul la ultima sesiune, iar acum s-a înscris la facultate peste ocean, fapt care a făcut-o să își îndeplinească un vis.

Cine este vedeta din România care a fost acceptată la o facultate în SUA. Este nevoită să facă meditații

Care este vedeta din România care va face facultatea înn America. Această vedetă care nu și-a îndeplinit până acum visul pentru că nu a avut BAC-ul luat, este nimeni alta decât frumoasa Nadine.

Vedeta a fost, de curând, acceptată la o Universitate din SUA, într-un program de licență în Știința Psihologiei. Nadine va face cursuri online.

Nadine a intrat la facultate
Nadine a intrat la facultate

Nadine a luat BAC-ul la 44 de ani

Nadine a obținut diploma de BAC la examenul de Bacalaureat care a avut loc în vară, unde a obținut o notă mare, astfel că imediat după s-a mutat în Franța, acolo unde s-a hotărât să locuiască cel puțin o perioadă de un an de zile, alături de familia ei.

Astfel, odată cu acceptarea ei la facultatea de Psihologie din America, Nadine și-a îndeplinit un vis.

Nadine, bucuroasă că s-a înscris la facultate

”Am 44 de ani și am devenit studentă la psihologie la o universitate de stat din America. Am fost acceptată la un program (am să spun în engleză) de Psychology/Undergraduate (Bachelor of Science) – sistem online. Am vrut Bachelor of Science deoarece este orientat programul către cercetare, către știința psihologiei.

Nu am cuvinte să îți spun ce înseamnă pentru mine acest lucru. Anul asta mi-am îndeplinit două mari visuri, acela de a termina liceul cu Bac-ul luat, și de a deveni studentă la psihologie. Visele se îndeplinesc, nu întâmplător am scris și o carte despre asta. Iar îndeplinirea lor o percep a fi simplă.

Psihologia, marea pasiune a lui Nadine

În cazul meu nu am luat ochii de pe ce îmi doream. Sunt recunoscătoare sorții că pot studia psihologia la nivel de universitate și nu de amator, așa cum am făcut-o până acum. Eu n-aș fi putut merge prin viață cu o stare de bine dacă nu mă apucam să aprofundez aceasta pasiune a mea, psihologia – mintea și comportamentul uman/animal”, a scris vedeta mândră, pe Facebook.

Ce materii va face frumoasa brunetă

Materiile pe care Nadine le va studia la facultate sunt: engleză, psihologie generală, psihologie anormală, psihologie ca disciplină și profesie, matematică – algebră…etc.

Vedeta TV și-a luat și meditator la algebră, materie la care recunoaște că nu se prea pricepe.

Ce a făcut Nadine pentru a face față

”Pentru algebră mi-am luat un meditator din România, o bună prietenă care a venit pe lumea asta cu har în ale predării. Fac matematica și de două ori pe săptămână, deoarece eu am terminat liceul la uman și am diverse lacune”, a adăugat Nadine.

Urmăriți Impact.ro și pe