Vedeta din România care se duce la magazin în timpul emisiunii. Colegii nu-i spun niciodată nimic (foto exclusiv)

Andrei Simion 28.09.2022, 16:12

O vedetă din România se duce la magazin în timpul emisiunii la care obișnuiesc să o vadă telespectatorii Antenei 1, iar colegii ei nu-i spun niciodată nimic. Aceasta a fost surprinsă mergând la cumpărături alături de o prietenă.

Ce vedetă merge la cumpărături în timpul emisiunii

Fotoreporterii Playtech-Impact au surprins-o la cumpărături, în timpul emisiunii „Neatza cu Răzvan şi Dani” de la Antena 1, pe Simona Dragomir, care prezintă rubrica de sănătate. Vedeta în vârstă de 50 de ani a atras toate privirile cu silueta ei fără cusur.

În imagini se vede cum Simona Dragomir a mers relaxată la un supermarket din zona platoului de filmare pentru „Neatza cu Răzvan și Dani”, făcându-și cumpărăturile chiar în timpul matinalului de la Antena 1, fiind însoțită de o prietenă. Deschideți galeria foto pentru a vedea fotografiile.

Vedeta din Romania care se duce la magazin in timpul emisiunii
Simona Dragomir

Vedeta, probleme în căsnicie

Simona Dragomir este căsătorită, din anul 2013, cu Rareș Dragomir, solist și fiul regretatului compozitor Marcel Dragomir, cu care are o fiică în vârstă de 9 ani, Rebecca. Prezentatoarea rubricii de sănătate de la „Neatza cu Răzvan și Dani” mai are un copil – un fiu dintr-o căsnicie anterioară.

Recent, soțul Simonei Dragomir a dezvăluit că el și prezentatoarea s-au confruntat cu probleme în căsnicie, dar au reușit să treacă cu bine peste ele.

„Când ești căsătorit nu ești scutit de momente grele. Probabil că am fost destul de aproape de despărțire însă mă bucur că sentimentele și maturitatea au avut un cuvânt greu de spus.

Greutățile vieții, lipsurile, neîmplinirile profesionale sau personale, grijile financiare, responsabilitățile, problemele care apar vis a vis de educația și creșterea copiilor cred că sunt o piatră grea de încercare pentru oricare cuplu”, a spus Rareș Dragomir, potrivit okmagazine.ro.

Rarel Dragomir, fost concurent la emisiunea „Te cunosc de undeva!”, a mai dezvăluit că este extrem de „pretențios” și „alintat” în relația de cuplu, cerând foarte mult de la partenera lui, fără să știe dacă reușește să ofere măcar o jumătate din cât cere.

Urmăriți Impact.ro și pe