FOTO EXCLUSIV

Vedeta din România care s-a certat cu Poliţia pe stradă. Nu i-a păsat de nimeni şi de nimic FOTO EXCLUSIV

Iancu Andreea 25.09.2021, 12:17

Traficul din Capitală reușește să întindă nervii șoferilor la maximum. Acest lucru duce de multe ori la încărcarea regulilor de circulație de către unii conducători auto, care ajung chiar să fie sancționați de către agenții de poliție. Recent, o vedetă din România a fost surprinsă în timp ce se certa cu Poliția pe stradă. Aceasta a avut o discuție extrem de aprinsă cu un om al legii, ignorând complet pe toată lumea din jurul ei.

Ce vedetă din România s-a certat cu Poliția pe stradă. Este o fostă membră a unei trupe cunoscute

În urmă cu 15 ani, o cântăreață era considerată una dintre cele mai sexy artiste din lumea muzicală, însă trecerea timpului și-a lăsat amprenta asupra trupului vedetei, care astăzi afișează o imagine complet diferită de cea de odinioară. Ajunsă la frumoasa vârstă de 42 de ani, vedeta, fosta membră a unei trupe celebre în anii ’90 – 2000, a fost surprinsă recent în oraș cum s-a certat cu Poliția pe stradă. Cântăreața a purtat o discuție destul de aprinsă cu un echipaj de poliție, în timp ce se afla în prezența unui bărbat misterios.

Protagonista este Anca Badiu, fosta componentă a trupei Class. Aceasta a discutat timp de minimum zece minute, în stradă, cu un echipaj de poliție, semn că vedeta nu era de acord cu spusele oamenilor legii. Totuși, de remarcat este faptul că Anca nu se afla la volanul vreunei mașini, de vreme ce la final, după discuția extrem de aprinsă, aceasta a plecat pe jos spre casă, vedeta locuind într-un bloc din apropierea Pieței Romane.

Cine este vedeta din România care s-a certat cu Poliția pe stradă
Anca Badiu, discuție aprinsă cu un polițist

Anca Badiu, complet schimbată față de perioada Class

În urmă cu 27 de ani, trupa Class era una dintre cele mai iubite din România. Fraţii Mihaela şi Vlad Cernea, alături de Florin Cojocaru au demarat acest proiect în 1995, care s-a dovedit unul de succes timp de ani buni. Membrilor trupei inițiale li s-a alăturat și Anca Badiu, care a făcut parte din Class până în anul 2006. Ulterior, ea s-a retras din viața publică, s-a confruntat cu unele probleme de sănătate, dar și de familie.

Vedeta s-a luptat cu depresia și kilogramele în plus, în timp ce familia sa a suferit enorm în urma decesului fratelui artistei. Acesta se stingea din viață în timpul unei vacanțe în Spania. În privința planurilor de viitor ale Ancăi Badiu, vedeta recunoaște că așteaptă de o perioadă bună să lanseze o nouă piesă, fiind aproape de lansarea acesteia.

Am lucrat, am făcut câteva piese… cu pandemia a fost mai greu.. na! Am și piesa pe care trebuia să o scot în memoria lui Mircea (fratele artistei, care a murit în Spania, în urmă cu câțiva ani – n.r.) și n-am reușit. Am lucrat cu Bogdan, e un dulce, el mă așteaptă acolo oricând cu piesa. O modificăm, au trecut câțiva ani… mai schimbam una-alta la ea. Mai am câteva piese, însă împreună cu casa mea de discuri voi hotărî ce single voi scoate până la urmă, a povestit artista într-un interviu pentru cancan.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...