EXCLUSIV

Vedeta din România care nu a mai fost la mare de zece ani. „Fac plajă la mine pe terasă. Nu mai am forme să le expun” EXCLUSIV

Ana Maria Păsat 20.07.2022, 21:10

Vedeta tv împărtășește părerile lui George Buhnici și, mai mult, a făcut o mărturisire șoc pentru impact.ro. Aceasta a explicat adevăratul motiv prentru care a evitat să mai meargă la mare, considerând că nu mai are forme pe care să le expună. Marina a adăugat că în urmă cu ani de zile, când obișnuia să meargă pe litoral, se pregătea serios, prin cure de slăbire și alergări în parc.

Marina Almășan nu a mai mai fost la mare de zece ani

Marina Almășan a mărturisit pentru impact.ro că nu a mai fost la mare de mai bine de zece ani și că preferă să se bronzeze la domiciliu. Aceasta a motivat alegerea făcută prin faptul că nu mai are forme pe care să le expună în public. Prezentatoarea ne-a mai povestit că în perioada în care mergea pe litoral, se pregătea cu ceva timp înainte să dea jos surplusul de kilograme.

„Nu am mai fost la mare de zece ani. Prefer să mă bronzez pe terasa casei mele, unde nu mă vede nimeni. Nu mai am forme pe care să le expun în public. Prin urmare, convinsă fiind că trupul meu adună destule hibe, m-am expus mereu cu zgârcenie în public, considerând (la fel ca și Buhnici) că lumea vine la mare ca să se bucure de frumos. Nu de revărsări de slană și de acumulări de celulită.

Băile mele de soare se întâmplau mai mereu pe la câte-o periferie de plajă, mai totdeauna în costum de baie întreg și invariabil la primele ore ale dimineții. Uram să fie multă lume în jur, ca să nu devin obiect de studiu. Mai mult decât atât, fiecare mers la mare era precedat de câte-o cură de slăbire draconică, asociată unui program intensiv de gimnastică acasă sau prin Parcul Floreasca, înfășurată în celofan pe sub treningul cât mai gros”, ne-a spus aceasta.

Vedeta din Romania care nu a mai fost la mare de zece ani. Fac plaja la mine pe terasa. Nu mai am forme să le expun
Marina Almasan, in urma cu mai multi ani, la mare

„Gabaritul depășit nu este decât un semn de indolență, lăcomie, lipsă de voință”

Vedeta tv a ținut totodată să precizeze că nu are nimic cu femeile supraponderale sau cu cele mai plinuțe, doar că, pentru propria lor sănătate, acestea ar trebui să aibă grijă ce și cât mănâncă și totodată la ținuta pe care o îmbracă.

„Gabaritul depășit nu este decât un semn de indolență, lăcomie, lipsă de voință și până la urmă, de lipsă a stimei de sine, iar expunerea sa ostentativă îndărătul unor chiloței tanga, a unor minijupe, colanți sau alte ținute nesimțite, mă iertați, dar nu mă poate duce cu gandul decât la indecență și lipsă de măsură”.

O deprimă petrecerile aniversare

Totodată, Marina consideră că nu are niciun motiv să-și serbeze ziua de naștere, dat fiind faptul că nu face decât să îmbătrânească cu un an, la fiecare aniversare. Mai mult, aceasta spune că atfel de petreceri o deprimă.

„N-am înțeles niciodată petrecerile care marchează lăsarea în urmă a unui nou an. Să ne bucurăm că îmbătrânim? Poate că tinerețea ține si de starea de spirit, căci dacă o întrebăm pe a mea, ea staționează undeva în jurul vârstei de 16 ani și, sincer, nu mă dau în laturi de la a dansa în ploaie, a mă sui în copaci (când nu mă vede nimeni!) sau a mă îndrăgosti cu aceeași poftă ca în liceu.

Dar cu toate astea, vârsta din buletin îmi dă nesfârșite bătăi de cap, emoționale și nu numai. Și nu de puține ori mă încearcă dorința de a fugi în lume și de a îmbătrâni într-un loc necunoscut, eventual de pe o altă planetă”, a mai spus vedeta tv.

Urmăriți Impact.ro și pe