Vedeta din România care e șef de șantier în timpul liber. Așa își sporește averea (exclusiv foto)

Ioana Bucur 03.06.2022, 15:00

Publicul este obișnuit să o vadă fie pe scenă, fie în platoul emisiunilor TV. Mereu coafată, cu un machiaj perfect și ținute spectaculoase, este o adevărată divă a muzicii românești. Puțini și-ar imagina-o pe un șantier, coordonând lucrări și inspectând progresul construcției. Echipa de paparazzi a redacției Playtech – Impact.ro a obținut imagini în exclusivitate cu frumoasa blondă. Cu ce afacere este pe cale să își rotunjească veniturile.

De pe scenă, pe șantier

Una dintre cele mai cunoscute femei din showbiz-ul românesc se simte aproape la fel de bine în mijlocul unui șantier ca pe scenă sau în platoul unei emisiuni TV, mai ales când este vorba despre un proiect personal ce va aduce profituri importante familiei sale.

Recent, echipa de paparazzi a redacției Playtech – Impact.ro a susprins-o pe Andreea Bănică într-o ipostază cu care fanii cu siguranță nu sunt obișnuiți să o vadă. Artista și soțul său își deschid propriul hotel la Eforie Nord, un vis mai vechi pe care sunt pe cale să îl transforme în realitate.

„Ne-am născut și am copilărit la Eforie Nord- avem chiar o casă aici- și ne-am dorit să avem acest hotel”, a spus soțul vedetei, pentru money.ro.

Fotoreporterii playtech.ro au surprins-o pe vedetă chiar pe șantier, la ultimele pregătiri pentru clădirea care va fi deschisă publicului începând cu vara aceasta. Andreea nu era singură, ci alături de sora sa. Cântăreața s-a îmbrăcat lejer și și-a prins părul comod, iar mai apoi a trecut într-o mică inspecție.

Vedeta din România care e șef de șantier în timpul liber. Așa își sporește averea (exclusiv foto)

„Abia aşteptăm să terminăm lucrările”

Lucian Mitrea mărturisea că abia așteaptă să termine lucrările și să se bucure de munca depusă, iar după ani buni să se uite învingător la construcție. Ambii soți și-au dorit enorm ca hotelul să fie în locul în care s-au născut.

„Este situat pe faleza din Eforie Nord şi ne-am propus să îl inaugurăm anul viitor. Eu sunt chiar aici, pe şantier, când vorbesc cu voi şi mă ocup îndeaproape de lucrări.

Aici ne-am născut amândoi şi aici şi-a dorit foarte tare Andreea să aibă o construcţie a ei şi aşa s-a născut hotelul acesta la care muncim de ceva timp.

Abia aşteptăm să terminăm lucrările şi încă nu am ales un nume pentru el. Vom vedea cum se va numi şi vă vom ţine la curent cu lucrările”, a spus soțul solistei în urmă cu ceva timp.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...