Vedeta din România care a ținut-o în brațe pe fiica lui Teo Trandafir. „A cunoscut mulți oameni importanți”

Badea Violeta 09.03.2022, 16:25

Teo Trandafir este, fără îndoială, una dintre cele mai cunoscute și apreciate prezentatoare TV de la noi din țară. Vedeta de la Kanal D are o carieră impresionantă, fiind aproape de trei decenii pe micul ecran și este o mamă extrem de mândră. Fiica ei, Maia, a crescut, s-a transformat într-o adevărată domnișoară și a moștenit tot ce e mai frumos de la mama ei.

Teo Trandafir, mărturisiri emoționante despre fiica ei

La aproape 54 de ani, Teo Trandafir se poate lăuda cu o carieră de succes în televiziune, dar și cu o fiică superbă ce pare copia sa fidelă. Prezentatoarea TV a devenit mama Maiei la vârsta de 35 de ani, atunci când vedeta a decis să o adopte pe micuța copilă.

Deși nu au legături de sânge, cele două seamănă foarte bine, lucru care o bucură enorm pe Teo Trandafir. Îndrăgita prezentatoare a făcut din Maia un om blând și extrem de modest, așa cum de altfel este și mama sa. De-a lungul timpului, vedeta de la Kanal D s-a învârtit în cercuri frecventate de oameni celebri, dar nu a profitat niciodată de acest statut.

Maia are aceeași mentalitate. Cu toate că a fost înconjurată încă de mică de vedete, adolescenta și-a păstrat modestia și nu a încercat să se folosească de notorietatea mamei sale. Iată cine a ținut-o în brațe pe fiica lui Teo Trandafir. Mulți s-ar fi lăudat cu asta.

„A știut tot timpul cine sunt. Maia s-a născut la mine în brațe. Nu a fost o noutate pentru ea și s-a autoeducat în timp văzând oamenii pe care eu îi apreciez, învârtindu-se în cercurile în care mă învârt și ei și întâlnind oameni cunoscuți.

A ținut-o în brațe de mică Pepe, l-a cunoscut pe Smiley. E în relații foarte bune cu mulți oameni importanți pe care îi vedea de obicei la televizor. Dar fiind situația de așa natură, pentru ea nu a fost un hop”, a dezvăluit Teo Trandafir pentru EGO.ro.

Fetița lui Teo, Maia, și-a surprins mama, chiar de ziua vedetei Foto - evz.ro
Maia si Teo Trandafir

Cum o descrie Teo Trandafir pe fiica ei

Teo Trandafir are o relație extrem de apropiată cu Maia, care va împlini vârsta de 18 de ani în luna mai a acestui an. Cele două vorbesc despre absolut orice şi, cel mai important, îşi dau sfaturi una alteia. Iată cum o descrie prezentatoarea TV pe Maia.

„Sunt anumite lucruri pe care ea le are și eu nu le am. Are un curaj de a merge mai departe, pe care uneori îl am, alteori am nevoie de un mic sprijin.

Este un om just, nu trădează niciodată și asta mi-a plăcut întotdeauna la ea. Dacă vede bullying nu stă și se uită, are întotdeauna reacție”, a spus Teo Trandafir pentru aceeași sursă.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...