Vedeta din România care a luat mii de euro la un botez pentru un program de doar 45 de minute. A fost nebunie curată

Nicu Stan 15.01.2022, 17:48
Vedeta din România care a luat mii de euro la un botez pentru un program de doar 45 de minute. A fost nebunie curată

Care este vedeta din România care a luat mii de euro la un botez pentru un program de doar 45 de minute. A fost nebunie curată. Este una dintre cele mai apreciate vedete din showbiz-ul românesc, astfel că vedeta nu duce lipsă de astfel de evenimente foarte bine plătite, în ciuda contextului actual în care se află România.

O vedetă din România s-a adaptat timpurilor. Câți bani a luat la un botez pentru un mment artistic de 45 de minute

Andreea Bănică este una dintre cele mai iubite vedete din showbiz-ul din România. Artista nu duce lipsă de evenimente, în ciuda contextului actual în care ne aflăm, respectiv pandemia de coronavirus. Spre exemplu, în weekend-ul trecut, Andreea Bănică a făcut un show de zile mari în Rădăuți și i-a impresionat pe invitați cu prestația ei live.

Artiștii din România au fost afectați din cauza pandemiei de coronavirus, așa că Andreea Bănică s-a reorientat imediat. Împreună cu soțul ei, vedeta a investit în domeniul imobiliar. Cei doi dețin un complex rezidențial în Cernica, iar blocurile se înalță văzând cu ochii. Însă, în ciuda pandemiei, Andreea Bănică nu a renunțat la cea mai mare pasiune a ei, muzica.

Andreea Banica s-a umplut de bani dupa ce a cantat 45 de minute la un botez
Andreea Banica s-a umplut de bani dupa ce a cantat 45 de minute la un botez

Andreea Bănică a cântat la un botez în Rădăuți

Astfel, o familie înstărită din Rădăuți și-a dorit ca la petrecerea, care a avut loc după botezul băiețelului lor, să fie prezentă Andreea Bănică, scrie cancan.ro. Să îi încânte și să îi distreze pe invitați. Cântăreața și-a făcut apariția, în jurul orei 19:00, într-o rochie roșie ca focul, cu paiete, împreună cu 4 dansatoare și un saxofonist.

A interpretat mai multe melodii din repertoriul său, precum și alte cântece tradiționale din Bucovina, iar invitații s-au distrat de minune, ba la un un moment dat, au încins chiar și o horă.

Andreea Bănică s-a fotografiat cu invitații

După frumoasa prestație, Andreea Bănică s-a retras în ropote de aplauze și a făcut fotografii cu toți invitații. În plus, artista i-a cântat micuțului sărbătorit, proaspăt creștinat, într-un separeu privat.

Momentul artistic a durat circa 45 de minute, iar părinții au scos din buzunare în jur de 6.000 de euro. Sumă în care s-au inclus transportul și cazarea Andreei Bănică, precum și a trupei de dansatoare cu care a venit.

Andreea Bănică apelează mai mereu la estetician

Pe de altă parte, Andreea Bănică a dezvăluit că apelează desori la estetician. Nu face parte dintre acele vedete care nu recunosc asta.

„Merg si eu la estetician, ca orice persoană publică, unde îmi fac tot felul de intervenții. Este normal. Am tot scris despre asta. Soțul meu mă încurajează, dacă mă poate ține acasă ar fi cel mai fericit, îmi spune că sunt frumoasă, că sunt a lui, nu trebuie să fac ceva din punctul lui de vedere, nici să-mi pun silicoane sau alte lucruri, pentru că el consideră că nu am nevoie de nimic”, a declarat Andreea Bănică.

Urmăriți Impact.ro și pe