Vedeta din România care a fost respinsă la Românii au talent. Și-a construit o carieră frumoasă după refuz

Iancu Andreea 22.09.2021, 14:29
Vedeta din România care a fost respinsă la Românii au talent. Și-a construit o carieră frumoasă după refuz

Emisiunea „Românii au talent” a reprezentat pentru mulți artiști o rampă de lansare, la fel ca și alte concursuri de talente difuzate de televiziuni. În ciuda faptului că multe nume importante au devenit celebre ca urmare a participării la astfel de competiții, există și situații speciale. O vedetă din România, care a fost respinsă la Românii au talent, și-a construit o carieră de succes, în ciuda refuzului primit în timpul show-ului. Astăzi este o artistă cu o voce excepțională, care a reușit să impresioneze de la o vârstă extrem de fragedă.

Ce vedetă din România a fost respinsă la Românii au talent. Artista și-a construit o carieră frumoasă după refuz

Există multe talente printre oamenii de rând, însă puțini au șansa de a se face remarcați. Iar emisiunile-concurs care caută astfel de calități artistice le oferă multora o rampă de lansare. Cu toate acestea, un caz particular l-a reprezentat o vedetă din România care a participat la unul dintre celebrele show-uri „Românii au talent” și care a fost respinsă ulterior, și-a construit o carieră frumoasă după acest eșec. Astăzi se numără printre artiștii de succes din showbiz-ul autohton.

Nu mulți își amintesc faptul că Nicole Cherry, devenită între timp o voce importantă în muzica românească, a trecut printr-un refuz la preselecțiile show-ului de talente de la Pro TV. Deși și-ar fi dorit să o impresioneze pe Andra, Nicole a trecut prin cea mai mare dezamăgire din viața sa. Totuși, refuzul nu a făcut altceva decât să îi întărească dorința de a-și construi o carieră în muzică.

Chiar dacă am fost dezamăgită pe moment, cum era și normal, această întâmplare m-a motivat și mai mult. Am știut că aceasta este cariera pe care vreau să o urmez și am fost norocoasă să am în viața mea persoane care m-au susținut necondiționat și au crezut în mine, a povestit Nicole Cherry într-un interviu acordat viva.ro.

Vedeta care a fost respinsă la Românii au talent și-a construit o carieră după refuz
Nicole Cherry, carieră fulminantă, în ciuda eșecului de la „Românii au talent”

Cine este omul care a ajutat-o să evolueze în cariera de artist

Nicole Cherry este în prezent o tânără de 22 de ani, care pe lângă faptul că așteaptă un copil, alături de iubitul său Florin, se bucură de succes în muzica românească. Micuța, care se lansa cu piesa „Memories” în urmă cu mai mulți ani, a reușit să își construiască un nume. Totuși, la evoluția sa au contribuit nu doar părinții, care au încurajat-o, ci și regretatul Titus Muntean, un om de al cărui destin s-au legat multe vedete din România. De asemenea, artista are o recunoștință imensă și pentru profesorul său de canto, Mihai Sirlican.

Toată copilăria mea am făcut televiziunea copiilor cu regretatul Titus Munteanu. Acest om extraordinar m-a impulsionat încă de atunci, îmi aduc aminte că îmi spunea: „Nicole, tu ești un artist!. Din punct de vedere muzical, țin să îi mulțumesc profesorului meu de canto, Mihai Sirlican, fondatorul grupului Andante, a mai dezvăluit artista.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...