Vedeta din România care a fost prinsă în pădure cu amantul. Imaginile de acum zece ani i-au distrus căsnicia

Iancu Andreea, Gabriel Alexandru 23.01.2022, 12:18

Multe căsnicii au fost rupte în urma aflării de relațiile extraconjugale, când cei doi soți și-au dezvăluit adevăratele sentimente. Aceasta este și povestea uneia dintre celebritățile din showbizul autohton. Vedeta extrem de îndrăgită în România a fost prinsă în pădure cu amantul, în urmă cu zece ani, iar fotografiile idilei au dus la destrămarea căsniciei. Aceasta a trecut printr-o adevărată dramă după ce s-a aflat adevărul.

Care este vedeta din România prinsă în pădure cu amantul

Una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV a reușit să ajungă la inimile românilor datorită unei producții de care își amintesc mulți chiar și astăzi. Deși în carieră s-a bucurat de succes o lungă perioadă de timp, viața amoroasă a fost zdruncinată de un scandal. Vedeta a fost prinsă în pădure cu amantul, iar la scurt timp a fost nevoită să facă față unui divorț. Ceea ce a urmat apoi a fost complet neașteptat.

Raluca Moianu, cea care aduce iertarea în casele românilor, prin celebra emisiune „Iartă-mă”, a trecut printr-o perioadă dificilă, în urmă cu zece ani. Vedeta a divorțat de soțul său, Marius Ancuței, după ce, în 2013, a fost fotografiată de paparazzi Ciao în timp ce se săruta cu amantul său, un cameraman, într-o pădure. Imaginile au fost făcute publice, deși pe atunci era căsătorită, iar amantul avea și el o relație stabilă.

Raluca Moianu a divorțat, însă s-a împăcat cu fostul soț la câțiva ani distanță

La acel moment, fostul soț al prezentatoarei TV a decis să treacă peste această escapadă a soției sale, fiind surprins în continuare alături de ea. Totuși, cei doi au decis într-un final să divorțeze pentru că relația nu a mai urmat cursul de odinioară.

„După 15 ani de căsătorie eu şi soţul meu am hotărât să ne separăm. Suntem prieteni şi vom rămâne într-o relaţie strânsă pentru că avem împreună o fetiţă căreia îi vom acorda în continuare toată dragostea şi atenţia noastră”, anunța la acea vreme Raluca Moianu, potrivit cancan.ro.

Trecerea anilor a făcut ca foștii soți să revină la sentimente mai bune, astfel că Raluca Moianu și Marius Ancuța s-au împăcat. Bărbatul avea însă să înceteze din viață, în 2018, când celebrul prezentator de snooker era răpus de cancer. Prezentatoarea TV a fost la acel moment devastată de pierdere.

„Încă nu-mi vine să cred. Asta-i viaţa, mergem cumva înainte. Nu vreau ca Mara să crească tristă, ea trebuie să înţeleagă că tatăl ei a fost o personalitate, că a adus pasiunea pentru snooker în România şi că trebuie să fie mândră de asta. Trebuie să ştie că tatăl ei a iubit-o foarte mult şi că de undeva de sus o va veghea mereu”, a declarat Raluca Moianu pentru Ciao.

De atunci, Raluca Moianu își crește fiica din postura de mamă singură.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...