Vedeta din România care a fost bătută cu făcălețul la divorț. „Mama a ținut mereu cu ea”

Dumitrică Roxana 28.07.2022, 19:02
Vedeta din România care a fost bătută cu făcălețul la divorț. „Mama a ținut mereu cu ea”

Mihai Mitoșeru și mama lui, Camelia, au avut mereu o relație foarte apropiată, dat fiind faptul că prezentatorul emisiunii „Se strigă darul” de la Kanal D este și singurul copil al actriței.

Mitoşeru, bătut de mama lui

Dacă acum îi place să exploreze singur locuri noi, Mihai a mărturisit că în copilărie era foarte dependent de mama lui.

Cu toate acestea, Mitoșeru a recunoscut în exclusivitate pentru EGO.ro că modul ei de creștere nu se aseamănă deloc cu parentingul din zilele noastre și că mama lui l-a bătut și adult fiind. Ultima dată și-a luat-o pe cocoașă chiar în ziua în care a anunțat-o că a divorțat, mai precis acum 3 ani.

„M-a certat de multe ori, m-a și bătut. La un moment dat, când am divorțat, a venit mama cu un făcăleț și eu nu știam dacă să râd sau să fug. Pe de-o parte îmi venea să râd că ea vine să mă bată, când și eu am 100 de ani, dar mă durea. Am zis să fug totuși că dă mama tare cu făcălețul. Mi-a dat. Mama tot timpul a ținut cu nevastă-mea în toată perioada asta de 14 ani de relație, povestit Mihai Mitoșeru.

Mihai Mitoşeru iubeşte din nou

Mihai Mitoşeru se bucură de o carieră de succes în plan profesional, însă nu a avut acelaşi noroc şi pe plan personal. Prezentatorul de la Kanal D a încheiat o relaţie de 14 ani în urmă cu mai mult timp, deşi atât apropiaţii acestuia, cât şi fanii se aşteptau ca cei doi să ajungă în faţa altarului. Se pare că în prezent, sorele a răsărit şi pe strada sa, iar vedeta iubeşte din nou. Vedeta Kanal D iubește de ceva timp și are numai cuvinte de laudă la adresa noii sale partenere.

Mihai Mitoșeru este unul dintre cei mai carismatici prezentatori din România. Acesta reuşeşte să facă show la fiecare apariţie pe micile ecrane, iar din acest motiv este urmărit cu drag de telespectatori.
Urmăriți Impact.ro și pe