Vedeta din România care a aflat de la prieteni că e gravidă. ”Eu credeam că sunt balonată”

Ioana Bucur 04.01.2021, 15:10

Surpriză uriașă pentru o vedetă din România. Una dintre cele mai frumoase femei de la noi din țară a aflat că este însărcinată, în nu mai puțin de 19 săptămâni, nu de la medic, nu de la vreun test de sarcină, ci de la…prieteni! Tânăra superbă a făcut mărturisiri șocante, în direct.

Claudia Neghină a aflat de la prieteni că e gravidă. Mărturii surprinzătoare, în direct: „Credeam că sunt balonată”

Anunț surprinzător în direct, la „Vorbește lumea”. Modelul și instructorul de fitness pe internet, Claudia Neghină a dezvăluit că va aduce pe lume un copil, în această primăvară. Aceasta este însărcinată în șase luni, urmând să nască în luna aprilie 2021.

Însă nu vestea sarcinii a fost cea mai interesantă parte a interviului, ci felul în care vedeta a descoperit că este însărcinată. Din cauza unor probleme de sănătate cu care se confruntă de ceva vreme, Caludia Neghină nu a luat în seamă schimbările ce se petrec în corpul unei femei în primele luni ale unei sarcini. O prietena a fost cea care a îndemnat-o să consulte un medic, fiind convinsă că în pântec în creștea un bebeluș. În momentul în care a venit confirmarea „oficială”, sarcina trecuse de pragul de 19 săptămâni.

A crezut că era balonată, dar era însărcinată în 19 săptămâni
A crezut că era balonată, dar era însărcinată în 19 săptămâni

Mărturisiri surprinzătoare, în direct. Ce credea despre „burtica de gravidă”: „Am spus că sunt puțin balonată”

Caludia Neghină consideră că bebelușul pe care îl va aduce pe lume este o binecuvântare, o alinare pentru familia ei, după moartea tatălui său. Modelul ia ales deja numele, Sofia, ce i-ar fi apărut în vis chiar în ziua în care a aflat că va avea o fetiță.

„Eram însărcinată și data trecută când am venit aici, dar am preferat să țin secret. Am aflat la 19 săptămâni că sunt însărcinată. Eu aveam ceva probleme. Am observat că nu mi-a mai venit menstruația, dar am pus situația pe seama acestor probleme. Într-adevăr, singura stare similară este că am fost irascibilă și mâncam un pic mai mult. Eu, făcând atâta sport, am văzut că mi se acoperă pătrățelele. La o ședință foto chiar mi-a zis o prietenă că sunt însărcinată. Eu i-am zis ca sunt puțin balonată, apoi ea mi-a spus că aia nu e burtă de balonată. A doua zi m-am dus la control și mi-a zis medicul.

Eu zic ca e o minune de la Dumnezeu. Pentru mine, a fost o certitudine. Am cerut universului să mi se întâmple ceva, să fie o schimbare. Nu am avut nicio pretenție și uite că a decis ceea ce nu mă așteptam. Am zis și că e o binecuvântare, că tatăl meu a murit anul trecut. Mama mea e acum cea mai fericită. Are și o preocupare acum cu bebelușul. Tot timpul mi-au plăcut copii, însă niciodată nu am avut instinct matern. Am presimțit că am o fetiță.

Eu cum meditez și cred în spiritualitate i-am visat numele când am aflat că o să am o fetiță, anume Sofia. Chiar nu cunosc pe nimeni Sofia, nu mi-am indus eu, nu m-am uitat la niciun film înainte care să conțină numele ăsta. Încerc acum să nu mă agit prea mult. Am luat 1,4 kilograme de la început până acum. Nu m-am gândit, însă, cum să amenajez camera, dar consider că va veni de la sine. Nu vreau să fiu obsedată. Nici cu copilul. Bine, zic eu, văd după ce vine pe lume”, a povestit Claudia Neghină la ”Vorbește lumea”.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...