Vedeta din România bătută de soț. A ajuns în stare gravă la spital

Beatrice Dumitru 05.06.2023, 21:43
Vedeta din România bătută de soț. A ajuns în stare gravă la spital

O vedetă din România a fost bătută crunt de soț. Ea a fost transportată în stare gravă la spital, unde va fi operată, după ce a primit o lovitură puternică în cap. Autoritățile au întocmit un dosar penal împotriva bărbatului. Totul ar fi pornit de la divorțul pe care vedeta i l-ar fi cerut partenerului său.

Cine este vedeta ajunsă în stare gravă la spital

Vedeta, care a devenit cunoscută în showbiz-ul de la noi după relația cu un manelist celebru, mărturisea în urmă cu câteva săptămâni că a renunțat să mai poarte verigheta, iar pe rețelele personale de socializare a început să posteze zilinic mesaje cu subînțeles. Acum, se află în spital, în stare gravă.

Dana Roba, căci despre ea este vorba, a fost bătută de soțul său în vârstă de 45 de ani și în urmă cu câteva ore a fost transportată în stare gravă la spital. Polițiștii din Timișoara au preciza că cei doi parteneri se aflau în propria locuință, în momentul în care bărbatul și-a lovit soția cu un „corp contodent” la nivelul capului. Se pare că este vorba despre un ciocan.

Vedeta din România bătută de soț. A ajuns în stare gravă la spital
Dana Roba s-a pocăit în 2015.

Azi, în jurul orei 11:20, polițiștii Secției 3 Timișoara au fost sesizați cu privire la faptul că între doi soți, un bărbat în vârstă de 45 de ani și o femeie de 31 de ani, din Timișoara, în timp ce se aflau în locuința personală a avut loc un conflict spontan între aceștia, femeia fiind lovită cu un corp contondent la nivelul capului. Femeia a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, potrivit unui comunicat al poliției.

Dosar penal pentru soțul Danei Roba

În urma conflictului, polițiștii au întocmit un dosar penal împotriva soțului Danei Roba „sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și violență în familie” și se efectuează cercetări pentru stabilirea tutoror cauzelor și împrejurările producerii incedentului.

În urmă cu câteva săptămâni, Dana Roba a vorbit despre relația cu soțul ei și a spus că se gândește la divorț. De asemenea, ea a mărturisit că va lupta pentru custodia celor două fetițe.

„Momentan nu doresc să vorbesc nimic. Sunt doi copii minori la mijloc pe care trebuie să îi protejez. Voi munci pentru fete cât voi trăi și voi lupta pentru custodia și siguranța lor. Dumnezeu și familia mea îmi sunt alături, frații mei, tatăl meu”, declara Dana Roba, pentru Antena Stars.

Dana Roba a avut un trecut controversat, făcându-se cunoscută ca amantă a manelistului Nicolae Guță. Dar în aprilie 2015 s-a pocăit și a îmbrățișat religia penticostală, iar în ianuarie 2016 s-a căsătorit cu Daniel Remus Balaciu.

Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...