Vedeta de televiziune din România care a fost furată de toți banii în Republica Dominicană: ”Mi-au luat tot!”

Redacția IMPACT 27.02.2020, 14:34
Vedeta de televiziune din România care a fost furată de toți banii în Republica Dominicană: ”Mi-au luat tot!”

Vedeta a dezvăluit că a rămas fără o sumă foarte mare de bani, când se afla departe de România. Hoții i-au furat absolut tot când era în vacanță, în Republica Dominicană. Cei cărora le-a picat țintă au folosit o metodă destul de comună, pusă în practică mai ales în rândul turiștilor.

Vedeta de televiziune din România care a fost furată de toți banii în Republica Dominicană: ”Mi-au luat tot!”

Mai exact, cel care a avut marele ghinion să fie prădat de hoți, în vacanță, a fost artistul Jorge. Pe numele său real George Papagheorghe, solistul de 37 de ani este un mare iubitor al vacanțelor exotice. Totuși, una dintre experiențele de acest tip, departe de țară, i-au lăsat un gust amar.

Vedeta de televiziune din România care a fost furată de toți banii în Republica Dominicană ”Mi-au luat tot!”
Hoții i-au sustras lui Jorge 16.000 de lei din cont

Artistul se afla în Republica Dominicană, acolo unde au fost filmate show-uri de televiziune de mare succes precum Exatlon sau Survivor, transmise de Kanal D. Cântărețul a avut marele ghinion de-a pica într-o schemă pusă la cale de hoți. A fost vorba despre un dispozitiv montat pe un bancomat, care i-a sustras lui Jorge datele personale, printre care codul PIN, pe care i le-a clonat pe un alt card. Vedeta avea în cont suma de 16.000 de lei și a fost lăsat pe zero.

Întâmplarea nefericită a avut loc în Republica Dominicană, fiind vorba de o sumă echivalentă a 3.300 de euro, ce i-a dispărut brusc.

„Eram în vacanţă în Republica Dominicană cu familia şi am vrut să scot bani de la un bancomat. Atunci am rămas fără toţi banii de pe card pentru că pe acel bancomat era montată o «maimuţă» (dispozitiv de clonat cardurile – n.r.). Când a ieşit cardul din bancomat, a ieşit cu tot cu «pisica» pusă în aparat şi mi-am dat seama ce s-a întâmplat. Am pierdut atunci 16.000 de lei. Şi fix lângă bancomatul respectiv se plimba un «poliţist». M-am dus să-i spun ce am păţit şi să mă ajute să iau legătura cu banca, să opresc transferul, iar poliţistul a zis să îi dau lui «pisica» (aparatul care a ieşit din bancomat odată cu cardul). M-am prins imediat că ceva este în neregulă cu acel «poliţist» şi că probabil este mână în mână cu cei care mi-au furat banii. Atunci am aruncat pe jos dispozitivul şi am călcat pe el. Iar «poliţistul» era disperat că i-am distrus dispozitivul. Nu am făcut nimic atunci şi nu am mai recuperat nici un ban”, a povestit cântărețul Jorge, potrivit celor de la click.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe