EXCLUSIV

Vedeta de 46 de ani care ar putea participa la „Survivor România”! Câte teste dau concurenții: „Nu știu ei ce pot face” EXCLUSIV

Simona Ecovoiu 03.12.2021, 14:43

Pro TV se află pe ultima sută de metri cu pregătirile noii ediții a concursului ”Survivor”, cu finalizarea listei concurenților. Ca niciodată, tot mai multe nume sonore așteaptă, cu emoție, aprobarea producătorilor.

Printre vedetele care s-au prezentat la casting se numără și Silvia Lăuneanu sau ”Fata cu vioara”, fosta colegă de trupă a lui Daniel Robu, din trupa D la Vegas. Solista cu cel mai lung păr din  show-biz, de peste un metru, ne-a acordat primele declarații, în exclusivitate pentru impact.ro: ”Sunt teribil de pregătită să mă duc să iau trofeul.

Nu cred că ei știu ce poate o fată ca mine, de 46 de ani. Nimeni nu-și imaginează câtă forță mai poate avea un om la această vârstă. Un om antrenat, desigur. Eu mereu am fost în finală sau am câștigat concursurile la care am participat”.

”Nu rezist la foame, sunt o pofticioasă, dar am o mare rezistență psihică și fizică”

Silvia Lăuneanu are deja experiența concursurilor de supraviețuire. Ea și-a mai încercat forțele și norocul și la marea competiție ”Rătăciți în Panama” (Kanal D), în urmă cu 12 ani: ”Știu ce presupune un astfel de concurs de supraviețuire, am fost finalistă la ”Rătăciți în Panama”, am ratat trofeul la mustață.

Nu rezist la foame, sunt o pofticioasă, dar am o mare rezistență psihică și fizică, rezist la probe sportive, anduranță, competiție”, ne-a mai povestit Silvia Lăuneanu, una dintre cele mai curajoase vedete în competițiile sportive.

Solista a mai mai participat la casting-ul pentru ”Survivor”, și pe vremea când celebrul concurs era difuzat de Kanal D. A dat însă înapoi pe ultima sută de metri: ”Mi-a fost imposibil să plec atâtea luni de acasă, în Republica Dominicană, aveam copil mic”.

Silvia Launeanu 1
Silvia Launeanu 1

Prin câte teste trebuie să treacă o vedetă care vrea să participe la un concurs de supraviețuire!

Mulți dintre cei care au ratat castingul la concursurile de supraviețuire s-au plâns că probele au fost mult prea dure: ”Mai întâi trebuie să treci printr-un interviu lung, în care ești întrebat despre familie, sănătate, rezistența fizică, de ce dorești să participi la o astfel de competiție.

Dacă îl treci, iar producătorii cred că ai fi un concurent potrivit, te vor căuta. Apoi, trebuie să mai prezinți și o fișă medicală și un test psihologic, din care să reiasă că ești apt pentru un concurs care implică rezistență fizică și psihică. Urmează și probele sportive, alergat, cățărat. Și, nu în cele din urmă, vaccinările, în funcție de bolile din respectiva țară”, ne-a dezvăluit, în exclusivitate, un fost participant la casting.

PRO TV a preluat ”Survivor”, de la Kanal D. Ce spune Daniel Pavel, prezentatorul concursului de supraviețuire: ”Traseele sunt extrem de solicitante”

Daniel Pavel a vorbit, pentru Protv.ro, despre acest transfer, dar și despre concursul de supraviețuire ”Survivor”, care i-a adus celebritatea: ”Oamenii ar trebui, în primul rând, să-și facă un examen de conștiință fizic și spiritual, până să facă partea practică – să completeze formularul de înscriere.

Ei trebuie să știe că vor să ajungă acolo și că totemul de imunitate e ceea ce își vor dori mai mult decât orice pe lumea asta. Traseele sunt extrem de solicitante, competiția este pe bune, reală: alergare, anduranță, determinare, focus. Asta este Survivor: mai vine o zi, mai vine o luptă. Îi asigur pe telespectatorii PRO TV că, alături de echipa de realizare a show-ului, suntem gata de un 3-2-1-Start al unui nou sezon epic de Survivor România”.

Urmăriți Impact.ro și pe
Simona Ecovoiu
Este reporter special în departamentul Exclusiv al Impact.ro. Absolventă a Liceului de Filologie-Istorie și a Facultății de Sociologie, a debutat în presa scrisă la Evenimentul Zilei, apoi a...