Vedeta cu care ar fi rămas gravidă Nadia Comăneci. Secretul din tinerețea marii gimnaste

Badea Violeta, Dan Grecu 26.01.2022, 17:45
Vedeta cu care ar fi rămas gravidă Nadia Comăneci. Secretul din tinerețea marii gimnaste

Nadia Comăneci este, fără dar și poate, una dintre cele mai mari sportive din țara noastră. Zeiţa de la Montreal avea doar 14 atunci când a obținut nota 10 la Jocurile Olimpice, în 1976. De când a obținut această performanță, fosta gimnastă a devenit unul din cele mai discutate personaje. Nadia Comăneci a fost urmărită la fiecare pas de presă, însă un detaliu a iesit la iveală abia acum. Iată cu ce vedetă ar fi rămas gravidă fosta gimnastă!

Secretul Nadiei Comăneci. Cu ce vedetă ar fi rămas înărcinată

Nadia Comăneci nu mai are nevoie de nicio introducere. Toată lumea știe că a fost prima gimnastă din lume care a primit nota 10 într-un concurs olimpic de gimnastică. De-a lungul carierei sale, românca a obținut nu mai puțin de șase medalii olimpice de aur.

Din păcate, această performanță avea să-i schimbe viața radical. Nadia Comăneci a început să fie urmărită la fiecare pas de securitate. Cu doar o lună înainte de Revoluția din anul 1989, sportiva a părăsit țara, prin Ungaria. Fosta gimnastă a plecat în plin scandal în care se vorbea despre o presupusă relație între ea și Ștefan Bănică Jr.

Securitatea a descoperit mai multe scrisori pe care vedeta i le-ar fi trimis sportivei. Se pare că în una dintre ele, artistul ar fi sfătuit-o pe Nadia să nu se panicheze și să aștepte sfaturile lui, făcând referire la o presupusă sarcină.

„Ai grijă! O să-ți trimit eu mai multe cărți, să știi ce ai de facut”, îi scria Ștefan Bănică Jr.

„Nadia! Să stai cuminte! Păstrează copilul și mascheaza burta cât mai bine!”, scria artistul într-un alt paragraf.

Stefan Banica Jr. si Nadia Comaneci
Stefan Banica Jr. si Nadia Comaneci

Ce s-ar fi întâmplat cu sarcina sportivei

Deși Ștefan Bănică Jr. a dat de înțeles că și-ar fi dorit acel copil, Nadia Comăneci a pierdut sarcina sau a renunțat la ea. Precizăm că, la un moment dat, presa a scris că sportiva ar fi avut o relație cu artistul şi Nicu Ceaușescu în acelaşi timp.

„Din ce ştiu eu, Nadia a stat cu Nicuşor Ceauşescu câţiva ani. O suna Nicu, de la Sibiu, şi-i spunea atât: Hai!. Imediat apărea maşina în faţa casei, ea se urca şi mergea acolo. Norocul ei era că, în multe cazuri, până ajungea, Nicuşor adormea din cauza alcoolului, iar ea cobora în cramă, îşi făcea provizii cu de toate şi se întorcea la Bucureşti.

Prin 1987, când Nadia era şi cu Nicu, dar şi cu Ştefan Bănică Jr., a ieşit un scandal uriaş la restaurantul Odobeşti din Bucureşti, că aflase Nicuşor că Nadia rămăsese însărcinată cu Bănică. Aşa că a trimis gărzile de corp, care au rezolvat situaţia. Securiştii lui Nicuşor au venit peste Bănică şi i-au dat o bătaie cruntă. Săracul de el, era plin de sânge.

La Odobeşti, că acolo cânta taică-su şi venise la el în vizită cu George Mihăiţă. Nadia a făcut avort imediat. Pentru mine e clar că ea se gândea la altcineva până să ajungem în Statele Unite.”, a povestit Constantin Panait pentru Libertatea.

Urmăriți Impact.ro și pe