Vedeta confundată la plajă cu Antonia. Asemănarea dintre cele două artiste este într-adevăr izbitoare. Foto

Andra Daoud 27.06.2022, 08:44
Vedeta confundată la plajă cu Antonia. Asemănarea dintre cele două artiste este într-adevăr izbitoare. Foto

O cântăreață din România a fost confundată cu Antonia de către fanii ei. Artista a postat pe contul ei de socializare o imagine de la plajă, iar cei care o urmăresc au copleșit-o cu like-uri și comentarii. Printre complimentele pe care le-a primit s-au numărat și multe comentarii în care fanii îi spuneau că seamănă foarte mult cu Antonia.

Claudia Pavel, asemănare izbitoare cu Antonia

Claudia Pavel sau Cream, așa cum o știu fanii ei, a profitat de vremea frumoasă și a ieșit la plajă. Artista și-a etalat silueta într-un costum de baie negru și a publicat și pe rețelele sociale o fotografie. Imaginea a atras numeroase like-uri și comentarii, iar unii dintre cei care o urmăresc pe Cream pe Instagram au remarcat că seamănă foarte bine cu Antonia.

„Pentru moment am crezut că este Antonia!”, „Uau, Antonia… ce frumoasă ești!!!”, „Superbă”, „Frumoasă”, „Semeni mult cu Antonia aici”, „Refuz să cred că tu ești cea din poză” au fost doar câteva dintre reacțiile celor care au văzut fotografia.

Vedeta confundata la plaja cu Antonia. Asemanarea dintre cele doua artiste este intr-adevar izbitoare. Foto
Fotografia in care Cream a fost confundata cu Antonia

Claudia Pavel, despre tatăl copilului ei

Cântăreața a devenit cunoscută la începutul anilor 2000, în formația Candy. Ulterior, trupa s-a destrămat, iar Cream a început o carieră pe cont propriu. Artista a dispărut din peisajul monden autohton pentru o perioadă și a locuit în SUA, alături de iubitul ei de la acea vreme, Jeremy Lewis, un fost jucător de baschet.

Cei doi au devenit părinți, însă la scurt timp s-au despărțit, iar Cream s-a întors în România alături de băiețelul ei, Noah, pe care acum îl crește singură. Cream și tatăl băiatului ei nu au rămas în relații extraordinare după despărțire, însă păstrează legătura de dragul fiului lor.

„Tatăl copilul meu este un om pe care o să-l iubesc pentru totdeauna, pentru că mi l-a dăruit pe Noah și pentru că este parte din Noah. Diferențele de cultură erau foarte mari. Ginecologul meu mi-a spus când eram gravidă că mă sfătuiește să mergem la terapie de cuplu, pentru că diferențele de cultură sunt extrem de mari și o să ne dăm seama de asta în momentul în care bebelușul va veni pe lume.

Probabil și ăsta a fost un motiv al despărțirii. Dar cred că nimic nu este întâmplător în viață. Eu cred că noi ne-am întâlnit să-l facem pe Noah, eu m-am născut în momentul în care l-am născut pe Noah și el este lumina ochilor mei. Eu nu am existat până când el a venit în viața mea.”, a declarat vedeta, în urmă cu ceva timp.

 

Urmăriți Impact.ro și pe