Vedeta care nu se zgârcește la bani. A dezvăluit cum are de gând să își petreacă vacanța. Puțini se mai încumetă

Ana Anitoiu 20.06.2022, 19:22

O vedetă a dezvăluit cum are de gând să își petreacă vacanța de vară, în contextul în care nu se zgârcește la bani. Puțini oameni se mai încumetă să-și facă astfel de planuri în această perioadă.

Vedeta, obișnuită să se trezească devreme

Vedeta este obișnuită să se trezească la ore ce pentru alții sunt chiar de neconceput. Ea a povestit că nici nu are nevoie de o alarmă, deoarece se trezește oricum înainte de a suna aceasta.

„De la 7.00 la 8.00, de luni până vineri, prezint jurnalul, le aduc telespectatorilor Kanal D știrile de la prima oră. Nu am probleme cu trezitul de dimineață, eram și înainte matinală, mă trezeam pe la 5.00- 6.00. Trezesc eu ceasul”, a spus știrista de la Kanal D Simona Pătruleasa, într-un interviu acordat pentru ego.ro.

Vedeta care nu se zgarceste la bani. Cum are de gand sa isi petreaca vacanta
Simona Patruleasa

Ce planuri de vacanță și-a făcut vedeta

De asemenea, Simona Pătruleasa a spus că ea și soțul ei, Sabin Ivanov, și-au propus să meargă pentru două săptămâni să se plimbe prin Franța. Însă, cei doi nu vor să ajungă acolo cu avionul, ci cu mașina. În concediu îi va însoți și fiica lor, Ingrid.

Simona Pătruleasa a explicat că ea și partenerul ei de viață preferă să plece în vacanță în acest fel, chiar dacă s-a scumpit benzina. Vedeta a precizat că deși cu avionul se câștigă timp, o plimbare cu mașina oferă și alte satisfacții.

Ce lecție importantă i-a dat vedeta fiicei sale

Totodată, Simona Pătruleasa a dezvăluit ce lecție importantă i-a dat fiica ei, Ingrid, care în prezent este în vacanță. Știrista și-a învățat copilul că este foarte important să citească. Fetița citește „Cuore”, de Edmondo De Amicis, precum și o biblie pentru copii, scrisă în limba engleză, pe care mama ei i-a cumpărat-o de la Londra.

Știrista Simona Pătruleasa a dezvăluit că i-a promis fiicei sale că va merge la piscină. În plus, ea și soțul ei joacă tenis de masă alături de ea, zilnic, cam o oră și jumătate, pe terasă. Alte activități pe care i le-a pregătit sunt să picteze, să asculte muzică și să citească.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...