Vedeta care l-a umilit pe Cătălin Măruță. ”L-am măscărit și l-am înjurat pe unde apucam”

Stan Filon 16.06.2021, 19:50
Vedeta care l-a umilit pe Cătălin Măruță. ”L-am măscărit și l-am înjurat pe unde apucam”

Cătălin Măruță este acuzat de o vedetă din România că nu încetează să discute despre el și familia sa în podcastul lui. Mai mult, vedeta respectivă spune că îi instigă și pe invitații săi să vorbească lucruri nedorite la adresa lui. Cei doi au mai avut conflicte și în trecut, când Cătălin Măruță a fost umilit grav.

Vedeta care l-a umilit pe Cătălin Măruță

Cătălin Măruță, vedeta de televiziune de la Pro Tv, este arătat cu degetul de nimeni altul de cât de Alex Velea. Cântărețul s-a săturat să se vorbească de rău despre el în podcastul pe care Cătălin Măruță îl realizează. Artistul spune că vedeta de televiziune încearcă să-și crească astfel numărul de urmăritori. Și Antonia a luat atitudine și a spus că nu este corect ce face Cătălin Măruță.

”Mi se pare că în fiecare săptămână nu există emisiune în care să nu vorbească despre mine sau Antonia, dar într-un context nefavorabil nouă, un context nașpa, inclusiv momente în care le dă apă la moară ca să zică ceva nașpa.N-am ce să mai vorbesc cu Cătălin Măruță. S-a mai întâmplat când chema rudele fostei mele soții ca să vorbească despre mine aiurea, după ce avusesem niște ani de prietenie. După aceea l-am măscărit și l-am înjurat pe unde apucam”, a spus Alex Velea, în podcast-ul lui Speak.

Vedeta care l-a umilit pe Catalin Maruta
Vedeta care l-a umilit pe Catalin Maruta

Conflictul este unul mai vechi

Cele două vedete nu sunt la primul conflict. În urmă cu ceva timp, Cătălin Mpruță s-a făcut din vinovat pentru un conflict pe care l-a avut cu Alex Velea. Atunci, prezentatorul și-a cerut un fel de scuze în fața mamei lui Alex Velea, însă a recidivat. Cântărețul a recunoscut că și-a ieșit din fire și l-a ”măscărit” de câte ori a avut ocazia.

”A vrut să ne împăcăm, după care a sunat-o pe mama și i-a spus «Doamnă știți cum e, e ca într-o relație, am mai greșit». Și-a cerut un fel de scuze și am lăsat-o așa, după care și-a luat din nou filmul ăsta de cancanism, calcă pe cadavre. S-a dus prea mult, s-a dus prea departe. Este prea târziu”, a mai spus Alex Velea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI