Vedeta care a scăpat ca prin minune de tragedia din Turcia. Se afla alături de fiica ei în orașul cel mai afectat de cutremur

Badea Violeta 06.02.2023, 17:23

O vedetă de la noi din țară a trecut prin momente de groază. Aceasta s-a aflat în Turcia și a fost la un pas să prindă cutremurul de luni, 6 februarie. Seismul a înregistrat magnitudinea de 7,8 grade pe scara Richter. Nu mai puțin de 1.504 de persoane și-au pierdut viața în Turcia și Siria, iar alte câteva mii au fost rănite, potrivit ultimului bilanț prezentat de CNN.

O vedetă din România a evitat în ultimul moment dezastrul din Turcia

Zilele acestea, o vedetă de la noi din țară a fost la niște rude în Turcia, însă, din fericire pentru ea, a avut norocul de a se întoarce în România chiar cu o zi înainte de seismul devastator.

Vloggerița Cristina Almășan, căci despre ea este vorba, se iubește cu un turc, cu care are și o fetiță. Vedeta a mers să-și vadă socrii și nu s-a gândit nicio clipă la ceea ce avea să urmeze.

Luni, 6 februarie, un seism puternic a lovit țara natală a partenerului său, dar vloggerița a avut șansa de a se întoarce în România duminică, 5 februarie.

Totuși, influencerița s-a temut pentru viața rudelor sale. Din fericire, însă, a aflat că acestea sunt bine, așa că s-a liniștit. Cristina Almășan este conștientă că s-a aflat la un pas de pericol și este foarte îngrijorată de ceea ce i s-ar fi putut întâmpla copilei sale.

„La mine e puțin mai complicat, practic eu am mers la familia iubitului meu. Am fost șocată să aflu că jumătate din oraș a căzut, dar în același timp mă bucur cumva că toată familia iubitului meu e bine și nu s-a întâmplat nimic grav cu ei.

Au fost foarte speriați, s-au trezit cu mobila căzând peste ei în casă. S-au trezit șocați și speriați. Toată lumea e bine.”, a declarat Cristina Almășan, pentru cei de la spynews.ro.

Citește și Încă o veste rea pentru Turcia. Sunt așteptate mii de replici după cutremurele devastatoare de astăzi!

Cristina Almasan, sotul si micuta pe care o au impreuna
Cristina Almasan, sotul si micuta pe care o au impreuna

„Mă bucur că ne-am întors la timp”

Cristina Almășan s-a arătat șocată de imaginile filmate de cumnata sa. Până acum s-au înregistrat mii de morți și alte mii de răniți. Numărul victimelor ar putea crește, ținând cont de faptul că salvatorii caută și în prezent persoane prinse sub dărâmături.

„Mie mi-a arătat cumnata mea pe videocall niște imagini super șocante. E foarte trist ce s-a întâmplat. Mă bucur că ne-am întors la timp, mi-aș fi făcut mare griji să fiu acolo împreună cu copilul pentru că am fost împreună cu bebelușa. Nu aș fi vrut să trăiesc asta alături de ea.”, a mai spus vloggerița pentru aceeași sursă.

Citește și Peste 1.500 de morți și mii de răniți în Turcia și Siria după al doilea cutremur de 7,5 grade. România trimite trei aeronave cu salvatori!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...