Vedeta care a renunțat la inhibiții și s-a dezgolit la plajă. Fanii au fost surprinși de o așa ipostază

Ioana Bucur 05.07.2022, 08:00

Una dintre cele mai frumoase femei de la noi din țară este și una dintre cele mai discrete din showbiz-ul românesc. Plecată peste graniță pentru câteva zile, în căutarea liniștii și relaxării, într-o destinație fabuloasă, vedeta a renunțat la inhibiții și s-a dezgolit la plajă. Imaginile au fost publicate în mediul online, fanii reacționând imediat, surprinși să o vadă într-o asemenea ipostază.

O imagine atipică pentru vedetă

Suntem în plin sezon al concediilor, ceea ce înseamnă că platformele de social media nu duc lipsă de imagini spectaculoase din destinațiile alese de fiecare pentru a-și petrece zilele de vacanță. La fel s-a întâmplat și în cazul uneia dintre cele mai frumoase femei din România, cunoscută și apreciată nu doar pentru activitatea sa profesională, cât și pentru stilul vestimentar, eleganța și originalitatea de care dă dovadă la fiecare apariție.

De câțiva ani, vedeta promovează un stil de viață sănătos, echilibrat, ingrediente cheie ale unei vieți fericite. Plecată câteva zile departe de țară, Andreea Raicu și-a surprins fanii cu o serie de imagini, una dintre ele stârnind uimirea internauților. Andreea Raicu s-a fotografiat fără sutien în timp ce stătea la plajă. Fosta prezentatoare TV a plecat în vacanță în Grecia, acolo unde se bucură de momente de relaxare.

„Aveam nevoie de asta atât de mult… Liniște și mare pentru suflet și corp. Exact ce aveam nevoie după toată nebunia din ultimele luni”, a scris vedeta pe contul de Instagram, în descrierea imaginii.

De această dată, a ales Grecia ca destinație de vacanță, cazându-se la un hotel de cinci stele exclusiv pentru adulți.

„Nu-mi permit să plec multe luni. Plec o săptămână și merg să mă odihnesc în Grecia. Pentru mine, vacanțele sunt momentele în care plec departe de agitația de care sunt înconjurată în fiecare zi. Merg în locuri în care pot să fiu cu mine, cu oameni extrem de dragi, în peisaje cât mai naturale.

Dacă mă pui să aleg într-o vacanță la New York și o vacanță pe o insulă cu un palmier, aș alege locul pustiu”, a povestit Andreea Raicu, în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Vedeta care a renunțat la inhibiții și s-a dezgolit la plajă. Fanii au fost surprinși de o așa ipostază

„Am învățat să trăiesc abia după ce m-am descoperit pe mine, cea adevărată, în spatele filtrelor și Photoshopului”

La 44 de ani, Andreea Raicu arată senzațional. Vedeta a avut întotdeauna un corp de admirat, iar trecerea timpul pare că nu a lăsat nicio urmă pe trupul său. Cu toate că astăzi se simte excelent în pielea sa, nu a fost tot timpul așa. Pare greu de crezut că o femeie atât de frumoasă ar putea fi nesigură, însă ea a mărturisit că a existat o perioadă din viața sa în care orice „imperfecțiune” ce îi apărea pe chip o făcea să evite să iasă din casă.

„Sa ai curaj sa faci toate lucrurile acelea care iti aduc bucurie, pentru ca in final NU conteaza cat de „perfect” arata pielea ta, ci cat de impacata esti cu alegerile tale. Imi aduc aminte de versiunea mea mai tanara, care se inchidea in casa atunci cand se trezea cu cate o eruptie si imi pare atat de rau de ea. ⁠

Poate suna exagerat, dar eu am invatat sa traiesc abia dupa ce m-am descoperit pe mine, cea adevarata, in spatele filtrelor si Photoshopului, si mai ales dupa ce m-am acceptat cu toate acele fluctuatii cu care vine un corp de femeie”, a explicat ea.

Urmăriți Impact.ro și pe