Vedeta care a plecat de la Survivor România, telespectatorii au decis. ”Aici nu e vorba doar despre sport”

Nicu Stan 01.03.2021, 10:57

Vedeta care a plecat de la Survivor România, telespectatorii au decis. Cel care face propunerea de eliminare este Jador. Despre cine este vorba, citiți în articolul de mai jos.

Încă o vedetă a părăsit Survivor România. Despre cine este vorba

Cine este vedeta care a plecat de la Survivor România după ce telespectatorii au decis. Astfel, publicul Survivor România a decis ca Majda să părăsească competiția Survivor România.

De asemenea, actrița a primit cele mai puține voturi, iar Roxana Nemeș și Elena Marin vor continua lupta pentru supraviețuire în Republica Dominicană.

Ce rugăminte are Majda pentru colegii ei

Experiența Survivor România a ajuns la final pentru Majda după ce a fost nominalizată pentru eliminare de Jador. Telespectatorii au decis ca ea să fie dată afară din concursul TV.

Majda și-a acceptatși îi roagă pe colegii săi să nu se lase schimbați de concursul din Republica Dominicană.

Mesajul de rămas bun al Majdei

E un zâmbet pe care încerc să-l înțeleg, să-l ofer, pentru că este important să dai oamenilor din jurul tău zâmbete. Nu vreau să plec cu ochii înlăcrimați, sunt pentru că am dăruit mult în această competiție. Când am plecat de acasă i-am spus copilului că o să stau două săptămâni și vin acasă. Dar cu fiecare săptămână mă trezeam și îmi spuneam că o să fiu din ce în ce mai puternică și o să lupt.

Recunosc că știu să încasez înfrângerea  și pentru mine atât a fost să fie. Le spun colegilor mei să aibă grijă să joace acest joc, dar să nu lase acest joc să se joace prea mult cu ei,  să-i transforme, să fie o echipa unită. Survivor nu e doar despre sport, contează să aduci puncte, dar în final tot împreună mâncați. Dacă energia nu bună ajunge altfel mâncarea în stomac.

Majda a suferit mult la Survivor România

Nu m-a durut spatele atât de tare că am dormit pe scândură, pentru că m-au încurajat și m-au făcut să înțeleg că eu pot. Și eu chiar pot”, a spus cu ochii în lacrimi Majda.

Faimosul Jador își menține propunerea pentru eliminare și face a doua nominalizare pentru Majda. Jador crede că în ciuda eforturilor făcute, Majda este cea mai slabă din competiție.

De ce a nominalizat-o Jador pe Majda

O să votez cu Majda, pentru că din punct de vedere sportiv este a doua cea mai slabă fată din echipa asta. Vreau să câștigăm mâncare, fiecare dintre noi are vise.

E incorect să votez pe cineva care e bun în competiție și își dă silința pe traseu. Aș fi supărat dacă pleacă Elena Marin, chiar dacă o iubesc mai mult pe Majda. Nu o să votez niciodată în scopuri proprii”, spune Jador.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI