Vedeta care a făcut un scandal monstru într-un supermarket din Bucureşti. Au intervenit jandarmii

Nicu Stan 01.10.2021, 20:05
Vedeta care a făcut un scandal monstru într-un supermarket din Bucureşti. Au intervenit jandarmii

O vedetă de la noi a făcut un scandal monstru într-un supermarket din Capitală. Scandalul a fost aplanat de jandarmi, care au fost anunțați de reprezentanții magazinului. Care este vedeta care a făcut scandal, vedeți în articolul de mai jos.

Scandal monstru cu o vedetă de la noi într-un hypermarket din Capitală. A fost chemată jandarmeria

Adriana Bahmuțeanu a avut rolul principal într-un scandal uriaș, într-un magazin din București. Totul a pornit după ce vedeta TV a ales să intre în spațiul închis, în magazin, fără a purta masca de protecție.

Adriana Bahmuțeanu, despre care se cunoaște faptul că nu este de acord cu restricțiile impuse de autorități și purtarea măștii, din cauza pandemiei de coronavirus, nu a vrut sub nicio formă să se supună regulilor.

Vedeta a filmat tot scandalul

Adriana Bahmuțeanu s-a dus să-și facă cumpărăturile într-un hypermarket situat în nordul Bucureștiului. Astfel, după ce i s-a atras atenția că nu are fața acoperită, Adriana Bahmuțeanu a început să facă un scandal monstru.

De altfel, imagini din timpul scandalului au fost postate chiar de către ea, pe rețeaua de socializare.

Angajații magazinului au chemat jandarmii

Fiindcă nu i-a băgat în seamă pe angajații care i-au atras atenția să poarte masca de protecție, aceștia i-au chemat pe jandarmi în ajutor.

Considerând că dreptatea este de partea ei, Adriana Bahmuțeanu a continuat cu scandalul și după apariția jandarmilor, care i-a solicitat vedetei actele.

Adriana Bahmuțeanu n-ar avea voie să poarte mască de protecție

”Eu am rinită alergică. Nu vreau să port mască, nu am voie să port mască, sunt scutită de a purta mască. Este legea impusă de Ani Crețu. Ați citit legea 4 din 2021, a fost publicată și în Monitorul Oficial. Nu port mască. Legea 4 este legea alergicului. Jandarmul acela habar nu avea”, a spus Adriana Bahmuțeanu.

Adriana Bahmuțeanu, hărțuită

În plus, Adriana Bahmuțeanu spune că s-a decis să își facă singură dreptate pentru că nu i se respectă drepturile legale.

De asemenea, Adriana Bahmuțeanu a mai devăluit că în magazin s-a găsit în situația de a fi hărțuită după disputa cu jandarmul care a legitimat-o, dar nu a sancționat-o.

Jandarmul nu i-a comunicat Adrianei Bahmuțeanu că a fost amendată

”Nu am primit nicio amendă, nu am semnat nimic. Mi-a luat buletin, și-a notat datele, dar nu mi-a spus de nicio amendă. Dar mi-au spus că mă vor aștepta la casa de marcat, că nu mă vor lăsa să achit ceea ce am cumpărat.

Iar asta în ciuda faptului că eu sunt scutită, legal, de la a purta masca. I-am spus, clar, că eu îmi vreau drepturile, că vreau să fiu respectată”, a mai spus Adriana Bahmuțeanu în filmulețul postat pe pagina personală de socializare.

Urmăriți Impact.ro și pe