Vedeta Antena 1 care arată impecabil după trei nașteri. I-a cucerit pe toți cu pozele din Grecia

Iancu Andreea 28.09.2021, 15:20

În ziua de astăzi, femeile care au devenit și mame au ridicat foarte sus ștacheta pentru cele care încă mai visează la trupul perfect și nu au găsit deocamdată motivația pentru a face sport și a avea un stil de viață sănătos. Iar în showbiz-ul românesc există o mulțime de exemple demne de admirat și de urmat. Vedeta Antena 1, care arată impecabil după trei nașteri, reușește să atragă toate privirile cu corpul ce pare sculptat. Aceasta a postat de curând o serie de fotografii în care apare în costum de baie, în vacanță.

Vedeta Antena 1 care afișează un trup fără cusur după trei nașteri

Cu siguranță numele Alinei Pușcaș nu este străin pentru telespectatorii care îndrăgesc longevivul show „Te cunosc de undeva”. Frumoasa prezentatoare a reușit să fie mereu o prezență spectaculoasă, chiar și în perioada în care a fost însărcinată sau după nașterea micuților ei. Vedeta Antena 1 afișează și astăzi un trup demn de toată admirația, după trei nașteri. Aceasta a decis să aibă mai multă grijă la stilul său de viață, încearcă să integreze sportul în rutina sa, chiar și în vacanță, și se ocupă, ca orice mămică, de creșterea copiilor săi.

Recent, prezentatoarea TV a profitat de o perioadă mai liberă de la filmări și a ales să petreacă o vacanță de vis în însoritul Mykonos, o stațiune care în general mizează pe distracție și nopți albe. Alături de cei trei copii însă, Alina Pușcaș a preferat să se relaxeze la soare și să petreacă timpul cu micuții și partenerul său de viață. Pe lângă câteva cadre surprinse cu cei trei copii, vedeta a postat și imagini incendiare cu ea, în costum de baie, dezvăluind un trup fără cusur, în ciuda celor trei sarcini.

Vedeta Antena 1 care arată impecabil după trei nașteri
Prezentatoarea s-a lăsat fotografiată de fiul său, Alex

Alina Pușcaș, surprinsă în fotografii chiar de fiul său cel mare

În timp ce Alina s-a relaxat la piscină, bucurându-se de soarele care încă mai încălzește atmosfera grecească, copiii ei s-au bucurat de vacanță și și-au făcut prieteni noi. Din când în când, fiul cel mare al vedetei, Alex, și-a demonstrat calitățile de fotograf și a imortalizat câteva cadre cu mama sa. În mod neașteptat, tânărul se descurcă de minune la a surprinde imagini reușite cu Alina.

Sportul nu a lipsit din rutina vedetei Antena 1, Alina Pușcaș recunoscând într-o postare recentă că a exagerat puțin cu mâncarea, mai cu seamă că grecii au o mulțime de preparate delicioase, și a trecut la puțin stretching pentru a nu ieși din formă.

Am mâncat cam mult zilele astea ??? măcar am mai făcut Stretching ???, a scris prezentatoarea pe Instagram.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...