Vasilică Ceterașu și Amalia Ursu, criticați dur din cauza numelor alese pentru gemenii lor. „Te zgârie pe creier”

Andrei Simion 27.03.2023, 18:15

Vasilică Ceterașu și Amalia Ursu au fost criticați dur din cauza numelor pe care le-au ales pentru gemenii lor. Fanii lor au spus că acestea îi zgârie pe creier și nu li se potrivesc unor copii născuți într-o familie de români. Cântăreața a răspuns comentariilor negative pe care le-a primit.

Vasilică Ceterașu și Amalia Ursu, criticați din cauza numelor alese pentru gemenii lor

Vasilică Ceterașu și Amalia Ursu au fost criticați pentru că și-au numit gemenii Kevin Vasile și Thiago Ioan. Fanii celor doi artiști au scris pe rețelele sociale că aceste prenume nu li se potrivesc celor doi băieți.

„Felicitări, să fie sănătoși! Dar am un singur comentariu. Cam aiurea sună numele Kevin și Thiago lângă Vasile și Ioan. Dar sunt alegerile voastre, sper să vă înțeleagă băieții decizia când vor fi mari. Până la urmă, sunt români și ați fi găsit nume românești foarte frumoase!”, „Kevin Vasile și Thiago Ioan… cum se potrivește ciocolata cu cârnatul! Nu le-a zis nimeni că sună nașpa?”,

„Te și zgârie pe creier când auzi nume străine lângă nume românești. Dar ce să faci, vedetele…” și „Păcat că nu sunt nume demne de neamul nostru romanesc. Se răscolesc în mormânt moșii și strămoșii voștri.”,  au fost câteva dintre comentarii.

Amalia Ursu si Vasilica Ceterasu
Amalia Ursu și Vasilica Ceterașu

Cum a răspuns Amalia Ursu

Amalia Ursu a răspuns în urma valului de comentarii negative cu privire la numele alese pentru gemenii ei. Artista le-a transmis nemulțumiților să nu îi mai urmărească activitatea de pe rețelele sociale.

„Ei bine, le-am ales pentru că mie îmi plac, sunt copiii mei și doar eu am dreptul să aleg, voi, nici într-un caz! Scrieți că nu sunt nume din Maramureș, că nu duc neamul mai departe… Dar, oare asta reprezintă o problemă pentru voi? Din această cauză nu aveți somn noaptea? Nu vă e rușine să îmi lăsați astfel de mesaje? Eu una, nu aș putea! Chiar nu pot să cred că exista atâta nesimțire în lumea asta!

De unde știți voi ce destine vor avea copilașii mei? Pai, cum vine asta, daca străbunicul meu a umblat cu caii și eu mă plimb cu un Mercedes, asta înseamnă că nu duc tradiția neamului meu mai departe, adică nu am voie să respir, să evoluez? Vedeți, de asta suntem unde suntem, înapoiați și limitați, pentru că nu știm să gândim! Folosiți-vă creierul și pentru a gândi, nu doar să vă dați cu părerea despre X și Y, fară să cunoașteți persoana respectiva.

Care dintre voi îmi garantează că daca pe copiii mei îi chema Gheorghe și Dumitru, o să ajungă conducătorii tarii sau le face cineva statuie, în Piață Matei Corvin?! Pe mine mă cheamă Amalia și nu are nicio treaba cu numele moroșenesc, dar asta nu înseamnă că nu am sânge de moroșan, așa cum și copiii mei au la rândul lor”, a transmis Amalia Ursu.

Amalia Ursu, dezvăluire după naștere

Amalia Ursu a născut pe 11 martie. Interpreta de muzică populară se aștepta să aibă două fetițe, pe care le-ar fi numit Amadeea si Gloria, dar a devenit mamă a doi băieți. Artista a adăugat pe rețelele sociale că nu se simte bine în urma nașterii și că își dorește să își revină atât psihic, cât și fizic, astfel încât să își poată îngriji gemenii așa cum își dorește.

Interpreta, care mai are o fiică, Selena, a precizat că nu o ajută comentariile negative pe care le primește pe rețelele sociale și că a hotărât să nu mai citească niciun mesaj, să nu mai răspundă la telefon și să nu mai primească vizite la domiciliu.

Urmăriți Impact.ro și pe