EXCLUSIV

Vasile Muraru a împlinit azi 66 de ani. Actorul a fost la un pas de moarte, la naștere: ”Eram vânăt și nu respiram, am fost aruncat pe o tablă”. EXCLUSIV

Ana Maria Păsat 14.11.2022, 19:11
Vasile Muraru a împlinit azi 66 de ani. Actorul a fost la un pas de moarte, la naștere: ”Eram vânăt și nu respiram, am fost aruncat pe o tablă”. EXCLUSIV

Actorul Vasile Muraru a împlinit astăzi 66 de ani. Încă de la primele ore ale dimineții a fost felicitat de familie, prieteni și colegi. Celebrul sărbătorit ne-a mărturisit că, la naștere, a fost la un pas de moarte. Declarațiile lui, în exclusivitate pentru impact.ro, sunt cutremurătoare.

Vasile Muraru a împlinit azi 66 de ani

Actorul Vasile Muraru și-a petrecut prima parte a zilei la teatru, alături de colegii care l-au sărbătorit, la ceas aniversar. Actorul Vasile Muraru, care este și managerul Teatrului de Revistă „Constantin Tănase”, ne-a făcut mărturisiri cutremurătoare.

Cea mai frumoasă zi de naștere a fost cea în care m-am născut mort și am înviat. Eram vânăt și nu respiram, am fost aruncat pe o tablă. Mama, care era foarte tânără, avea doar 18-19 ani, nu știa ce face. Doctorița din Piatra-Neamț m-a înviat. M-a masat cu spirt și mi-a dat palme până am dat un semn de viață”, ne-a declarat actorul.

Vasile Muraru a implinit azi 66 de ani
Vasile Muraru a implinit azi 66 de ani

Aniversări de neuitat: „Vreo două sau trei zile am zăcut”

În urmă cu doar un an, tot de ziua lui de naștere, actorul nu a putut sărbători întrucât a avut de îndurat efectele vaccinului anti-Covid-19: ”Nu m-am așteptat la chestia asta, că dacă știam poate mai așteptam. Dar cert e că vreo două sau trei zile am zăcut. Temperatură, frisoane, amețeli, dureri musculare, ce mai, tot tacâmul! În loc să petrec, am zăcut! Dar, ce să faci, atunci când e neapărată nevoie să faci un lucru? Treci și prin foc, și prin apă!”, ne-a spus acesta.

Iar una dintre aniversările speciale a fost aceea când actorul s-a trezit acasă cu toți copiii și cu rudele sale, venite din mai multe colțuri ale lumii, fără să-i spună.

„Dumnezeu m-a purtat pe brațe și-am avut noroc!”

Actorul se consideră un privilegiat al sorții încă din prima zi a vieții. A urmat cursurile Facultății de Teatru, așa cum și-a dorit, chiar dacă a picat la prima admitere, apoi a cunoscut consacrarea alături de regretatul Nae Lăzărescu, colegul său cu care a făcut un cuplu pe scena teatrului de revistă.

În prezent, de mai bine de opt ani, Muraru se bucură de succes alături de partenera sa, Valentina Fătu, despre care are numai cuvinte de laudă.

„Nu-i cunoșteam această latură, dar la scurt timp după ce am început să jucăm împreună, am avut surpriza să constat că în materie de concepție și de coordonare a spectacolelor, e mai creativă, mai inspirată și mai eficientă decât mulți alții. Sigur, pe zona noastră de manifestare, pe divertisment.Eu așa m-am rugat la Dumnezeu! Să avem succes… Și am mai spus-o si-n alte dăți, Dumnezeu m-a purtat pe brațe și-am avut noroc! Că talentați mai sunt și alții”, ne-a mai spus artistul.

Mesajul Valentinei Fătu

La rându-i, actrița Valentina Fătu i-a transmis un mesaj de suflet colegului ei de scenă: „Eu, încă, n-am întâlnit pe nimeni ca dumneavoastră! Salahor cu normă întreagă, ziua, iar când se trage cortina, un strălucit artist! Să fiți sănătos și să vi se întoarcă, înzecit, tot ce dăruiți!”.

Urmăriți Impact.ro și pe