Valentina Pelinel, gest impresionant pentru Cristi Borcea. A luat pe toată lumea prin surprindere

Valentina Pelinel, gest impresionant pentru Cristi Borcea

Fostul acționar al clubului Dinamo, Cristi Borcea a împlinit 50 de ani pe data de 17 ianuarie, prilej cu care Valentina Pelinel i-a făcut o nouă declarație de dragoste. Soția lui Cristi Borcea a postat pe contul său de Instagram o imagine în care apare în brațele lui Cristi Borcea, alături de un mesaj emoționant, care dă de înțeles că au petrecut aniversarea lui la mare.

Valentina Pelinel, o nouă declarație de dragoste pentru Cristi Borcea

Soția lui Cristi Borcea a împărtășit cu fanii pe rețelele de socializare o imagine în care apare alături de tatăl copiilor ei, Cristi Borcea, pe o plajă exotică. În imagine se vede cum cei doi radiază de fericire și că se simt foarte bine împreună. Alături de fotografie, Valentina Pelinel a scris: ”Singuri pe plajă de ziua ta”.

valentina pelinel, cristi borcea, aniversare, plaja exotica

Valentina Pelinel, o nouă declarație de dragoste pentru Cristi Borcea

Fotografia postată de Valentina Pelinel pe Instagram a strâns peste 3000 de aprecieri și a stârnit mai multe reacții în rândul fanilor. ”În sfârșit a venit liniștea și pentrut voi….. La mulți ani fericiți ți cu sănătate în familie!”, La mulți ani !Așa sa rămâneți mereu.Unul lângă altul, tineri, frumoși și îndrăgostiți. Sunteți minunați. Vă îmbrățișez călduros!”, ”Sunteti frumoși! La mulți ani!”, sunt doar câteva dintre comentariile internauților.

Valentina Pelinel și Cristi Borcea se bucură de fiecare moment petrecut împreună și sunt nedezlipiți de când fostul acționar Dinamo a fost eliberat din închisoare. Soția lui Borcea are numai cuvinte de laudă la adresa soțului său, despre care spune că este un tată extraordinar și un partener de nădejde.

”Cristi este un soț și un partener de nădejede, un om în care am încredere și pe care știu că mă pot bizui. De aceea, să lucrăm în echipă este încă un aspect pozitiv al vieții noastre”, a mărturisit Valentina Pelinel.

Fostul fodomedel și Cristi Borcea s-au căsătorit în septembrie 2018 și au împreună trei copii, două gemene și un băiețel de care sunt foarte mândri și pe care-i consideră lumina ochilor. ”Nu sunt doar împlinită, sunt fericită și mă simt, efectiv, binecuvântată cu aceste minuni din viață mea. Și până nu trăiești această experiență, nu ai cum să o evaluezi de la distanță”, a mai declarat Valentin Pelinel.