Valentina Pelinel, eclipsată de Cristi Borcea. La ce ritualuri apelează omul de afaceri pentru a se menține tânăr. „Nu mi-e rușine”

Andra Daoud 04.10.2022, 15:02

Pe Valentina Pelinel și Cristi Borcea îi unesc multe lucruri, însă ceva ce au în comun este preocuparea pentru aspectul fizic. Atât fostul fotomodel, cât și omul de afaceri sunt atenți tot timpul la felul în care arată și apelează la metode care mai de care mai originale pentru a se menține în formă. Valentina Pelinel nu se ferește să recunoască faptul că și soțul ei are anumite ritualuri de la care nu se abate.

Cum o eclipsează Cristi Borcea pe Valentina Pelinel

Cristi Borcea a fost preocupat dintotdeauna de aspectul fizic, iar vizitele la clinici de înfrumusețare aveau loc încă din perioada în care era căsătorit cu Mihaela. Pe măsură ce anii au trecut, preocuparea omului de afaceri de a se menține tânăr a crescut proporțional. Așa se face că, în prezent, el și soția lui, Valentina Pelinel, folosesc cot la cot creme, măști și produse de îngrijire a tenului pentru a preveni apariția ridurilor.

„Îmi place să am grijă, îmi place să mă informez, să încerc produse noi, dar da, îmi place să am grijă de mine. Noi amândoi folosim, noroc că am și un soț care este foarte îngrijit și atunci facem lucrurile astea împreună.

Nu mi-e rușine să îmi pun o mască pe față, pentru că ne punem amândoi. Folosim măscuțe. Îmi plac foarte mult fiolele mie și după fiole dacă mai aplicăm un ser sau o cremă, dar fiolele la noi sunt sfinte în casă. Dacă se termină un produs, sigur l-a terminat soțul.

De obicei sunt extrem de organizată și întotdeauna dacă e aproape să se termine un produs, am grijă să fac refill-ul ca să zic așa. Amândoi folosim multe produse, am un soț foarte îngrijit.”, a povestit Valentina Pelinel, într-un interviu pentru Playtech.ro.

Valentina Pelinel eclipsata de Cristi Borcea. La ce ritualuri apeleaza omul de afaceri pentru a se mentine tanar. Nu mi-e rusine
Valentina Pelinel si Cristi Borcea in ziua nuntii

Valentina Pelinel și Cristi Borcea, părinți de școlar

Fostul fotomodel și omul de afaceri au împreună trei copii: un băiat și două fetițe gemene. Milan, fiul lor cel mare, a început recent clasa zero, iar noua etapă a venit cu emoții pentru cei doi părinți. Dacă omul de afaceri a mai trecut prin această etapă și cu ceilalți copii ai lui, pentru Valentina Pelinel este prima experiență de acest gen.

„A început clasa zero de două săptămâni, acum e bine, s-a adaptat, prima zi a fost mai grea, am plâns amândoi, eu și Milan, noi suntem sensibiloșii familiei. Acum e bine, l-am văzut că vine cu zâmbetul pe buze când îl iau de la școală, mă uit de la poartă să văd în ce stare e și dacă zâmbește suntem bine.

Îți dai seama, colegi noi, profesori noi, locație nouă, nu i-a fost ușor, că nu ne-a fost ușor nici nouă. Am avut eu emoții și am plâns când l-am văzut că plânge, ce să-i ceri lui să nu plângă? Dar asta s-a întâmplat doar în prima zi, slavă Domnului! Acum s-a acomodat și îi place.”, a mai spus Valentina Pelinel, în cadrul aceluiași interviu.

Urmăriți Impact.ro și pe