Val de revoltă după ce Elcen a anunțat temperaturile livrate de CET-urile din Capitală. Locuitorii lăsați în frig au izbucnit în comentarii

Badea Violeta 04.12.2022, 19:24
Val de revoltă după ce Elcen a anunțat temperaturile livrate de CET-urile din Capitală. Locuitorii lăsați în frig au izbucnit în comentarii

Duminică, pe data de 4 decembrie, Electrocentrale București ELCEN a anunțat, într-o postare pe Facebook, temperaturile livrate de CET-urile din Capitală, care variază între 86 de grade Celsius și 93 de grade Celsius. Însă, anunțul companiei a stârnit un val de revoltă pe internet. Locuitorii lăsați în frig s-au dezlănțuit în mediul online!

Reacții dure ale bucureștenilor după ce Elcen a anunțat ce temperaturi livrează CET-urile din Capitală

Bucureștenii care tremură de frig în case s-au dezlănțuit pe internet, după ce Elcen a anunțat ce temperaturi livrează CET-urile din Capitală. Valorile au fost făcute publice prin intermediul unei postări pe Facebook. Potrivit companiei, acestea variază între 86 de grade Celsius şi 93 de grade Celsius.

„Într-o duminică de decembrie, timpul petrecut în case cu cei dragi e nepreţuit. La ELCEN, ştim cât de importante sunt energia electrică şi termică produse de noi, atât pentru Bucureşti, cât şi pentru Sistemul Energetic Naţional.

Ştim că fără munca noastră constantă, luminile nu s-ar mai „aprinde” în locuinţe, în spitale, în şcoli, în alte instituţii, iar aparatele indispensabile vieţii zilnice n-ar mai funcţiona”, au scris reprezentanții ELCEN în postare.

Totodată, compania susține că în CET Bucureşti Sud, CET Bucureşti Vest, CET Grozăveşti şi CET Progresu se lucrează și zi și noapte.

„Se fac eforturi mari, în condiţiile tehnice deja cunoscute, dar suntem aici şi ziua, şi noaptea, şi în weekend şi de Sărbători şi nu ne oprim, pentru că ştim ca, fără centralele de cogenerare ale ELCEN, ar fi „gheaţă” şi întuneric în Bucureşti.

Temperaturi livrate duminică, 4 decembrie: CET Bucureşti Vest: 93 grade C, CET Grozăveşti: 92 grade C, CET Progresu: 91 grade C, CET Bucureşti Sud: 86 grade C”, a mai precizat Elcen.

Citește și Cât va mai dura calvarul cu apa caldă și căldura pentru bucureșteni. Anunțul făcut de directorul Termoenergetica!

Elcen
Elcen

Cum au reacționat bucureștenii

Postarea celor de la Elcen nu a trecut neobservată. Internauții au luat cu asalt secțiunea de comentarii. Mulți dintre ei și-au strigat nemulțumirile, în timp ce alții au ironizat anunțul.

„Am 18 grade în casă de mă îmbolnăvesc! Scârbă îmi e de voi toți cu încălzirea!

Am 18 grade în casă și stau la 2 km de CET Progresul.

Cam așa era temperatura și în comunism, faceți tot posibilul sa ne reamintim? Diferența e că atunci se putea da căldură, dar se făcea economie… Dar în 2022 problema e că NU SE POATE da căldură, măcar recunoașteți adevărul în această „minunată duminică de decembrie!” Nu e nici o problemă, mai punem o pătură pe noi, așa ni se zicea și atunci!

Am plâns… Devenisem expertă în prepararea duşurilor la cratită.”, au fost doar câteva dintre comentariile internauților.

Citește și Se poate și mai rău. Un bloc din București nu are apă caldă și căldură de 16 ani. Cum au ajuns locatarii să stea în frig în fiecare iarnă!

Ce s-a întâmplat cu celebra trupă Trident?
Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...