Val de nemulțumire în Spania la adresa noii iubite a lui Gerard Pique. Aroganța pe care aceasta i-a făcut-o Shakirei

Anca Manolica 26.08.2022, 14:43

Despărțirea lui Piqué și Shakira bifează un nou capitol. Noua iubită a fotbalistului de la FC Barcelona ar fi pus la cale o controversă și multă lume din Spania asigură că este o provocare directă pentru artista de origini columbiene. Un videoclip viral în care tânăra de 23 de ani dansează pe un hit al Shakirei a făcut înconjurul lumii.

Gerard Pique are o iubită cu 12 ani mai tânără

Anunțul despărțirii dintre cei Piqué și Shakira a venit după apariția zvonurilor potrivit cărora starul spaniol ar fi înșelat-o pe cântăreațî după o relație de aproape 12 ani și doi copii împreună, Milan, de șapte ani, și Sasha, de cinci ani. Potrivit presei, cuplul ar fi avut o înțelegere de a nu apărea în public cu noii lor parteneri în primul an de la despărțire.

O regulă pe care Piqué a încălcat-o, după ce, la finalul săptămânii trecute, el a avut parte de un moment romantic alături de Clara Chía, în timpul unui festival de muzică din Catalonia. Apariția imaginilor în mediul online în care cei doi se sărută se pare că nu a fost deloc pe placul Shakirei, care a considerat că acest pact între ei a fost rupt.

Gerard Pique, alături de noua sa iubită
Gerard Pique, alături de noua sa iubită

Val de nemulțumire în Spania la adresa Clarei Chía. Cum a apărut aceasta pe internet

Superba tânără de 23 de ani a apărut într-un videoclip îmbrăcată într-un bikini negru minuscul, dansând pe cel mai recent hit al Shakirei, „Te felicit”. Clipul a devenit rapid viral pe rețelele sociale înainte de a fi eliminat de pe platforme. Nu este clar de unde a plecat acesta, dacă de pe un fan page, dar cert este că el nu a apărut niciodată în această formă pe contul oficial al Clarei Chia.

Totodată, este foarte posibil ca melodia să fi fost adăugată ulterior peste videoclip, doar pentru a stârni controverse. Cu toate acestea, mulți fani spanioli sunt convinși că postarea este opera Clarei și au acuzat-o că este lipsită de respect față de Shakira și că vrea să atragă atenția.

Piqué și Shakira se află într-o luptă care va ajunge în instanță pentru a decide cine va primi custodia copiilor lor. Ceea ce părea că va fi o despărțire amiabilă s-a intensificat în ultimele zile și nu se știe încotro va duce. Cert este că artista în vârstă de 45 de ani nu a avut nicio reacție publică cu privire la ultimele evenimente din viața ei personală.

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...