Val de critici după nunta lui Smiley cu Gina Pistol. De ce au fost jigniți mirii, internauţii nu s-au putut abţine

Andrei Simion 28.05.2023, 09:34

Sâmbătă, 27 mai, Gina Pistol și Smiley au devenit oficial soț și soție. După cununia civilă și religioasă, în prezența familiilor și a celor mai apropiați prieteni, la Palatul Snagov, cei doi miri s-au distrat la Orangeria Iris, o sera aflată la liziera Pădurii Snagov. Într-un decor de poveste, invitații s-au delectat cu muzică live, flori albe, meniuri pentru toate gusturile și servire de cinci stele.

Smiley și Gina Pistol au devenit soț și soție

Petrecerea de nuntă s-a ținut într-o locație nouă de lângă București, gândită ca o seră uriașă și aranjată în detaliu, precum o broderie fină, de echipa master floristului internațional Nicu Bocancea.

Cât despre ținuta de ginerică, Smiley a oferit câteva detalii interesante: „Mi-a făcut costumul Irina Voinea, e făcut special pentru evenimentul ăsta, nu știu dacă îl mai port vreodată, vreau să îl țin de colecție. Sigur o să-mi mai fac costume după modelul ăsta, e extrem de confortabil. Și ăsta a fost primul lucru pe care l-am luat în considerare când mi-am făcut costumul. Și bineînțeles, să se potrivească cu rochia ei, pe care nu am văzut-o decât azi”.

Costumul de ginere, aspru criticat de români

Însă nu toți românii au apreciat outfit-ul lui Smiley din ziua nunții. Mai mulți internauți au fost de părere că artistul trebuia să-și aleagă alt costum, pentru că cel de la cununie nu l-a avantajat deloc!

Mai jos redăm câteva dintre comentariile primite de mire în mediul online: „Felicitari! Sunteti minunati! Insa tinutele lasa de dorit” / „Frumos și felicitari, Dar sincer pantalonii aia trebuiau scurtati si sacoul alterat. Bluza aia albă are franjuri și mai lungă decât sacoul. Decorul e superb, de ce așa puțină atenție la vestimentație. Păcat” / „Scuze, Smiley, Gina straluceste cum de altfel nici nu ma asteptam sa fie, e mireasa, costumul tau cam sifonat dragule rau de tot Ginuta nu te-a vazut? Esti atipic mire”.

Pentru cea mai fericită zi din viața ei, Gina Pistol a ales un buchet de mireasă alb, simplu, format dintr-un singur tip de floare, cu o semnificație importantă. Este vorba despre Gypsophila, cunoscută ca „floarea miresei”, o plantă perenă, ornamentală, din familia Caryophyllaceae, originară din Europa de Est, Asia și Nordul Africii. Un astfel de buchet variază între 300 și 500 de lei.

Urmăriți Impact.ro și pe