Val de accidente grave în România. Bilanțul tragic al dimineții, după ce o mașină s-a izbit de un cap de pod

Cătălina Burghelea 25.10.2021, 09:02
Val de accidente grave în România. Bilanțul tragic al dimineții, după ce o mașină s-a izbit de un cap de pod

În România, zilnic se produc accidente grave. Din nefericire, bilanțul unor astfel de evenimente rutiere este tragic. Luni dimineață, 25 octombrie, pe mai multe drumuri din țara noastră s-a produs un val de accidente soldate cu victime. Trei tineri și-au pierdut viața. Alte patru persoane au fost rănite. Polițiștii fac cercetări la fața locului.

Accidente grave în această dimineață

Două persoane tinere şi-au pierdut viaţa, în această dimineaţă, în urma unui accident rutier produs în satul Miorcani din comuna Rădăuţi Prut, a anunţat Dorina Lupu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Botoşani. Alte trei persoane au fost rănite, fiind transportate de urgență la spital pentru îngrijiri medicale.

Potrivit ISU Botoșani, autoturismul în care se aflau cei cinci tineri, cu vârste cuprinse între 21 şi 27 ani, s-a izbit de un cap de pod. Trei dintre cei cinci pasageri au ieșit singuri din mașină. Ceilalți doi au rămas încarcerați, fiind scoşi din autoturism fără puls de către pompierii din Darabani.

„Trei dintre pasageri au ieşit singuri din maşină. Doi, care stăteau pe scaunele din dreapta fata şi spate, au rămas încarceraţi, fiind scoşi din autoturism de către pompierii din Darabani. Din nefericire, pentru aceştia nu s-a mai putut face nimic, cadrele medicale declarând decesul”, a afirmat purtătorul de cuvânt Dorina Lupu.

Coliziune între trei autoutilitare pe DN1

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române a informat că pe DN1 Ploiești-Brașov, la kilometrul 69+800 de metri, în apropierea localității Movila Vulpii, județul Prahova, a avut loc o coliziune față-spate între trei autoutilitare. În urma accidentului, o persoană a fost rănită, fiind evaluată medical la fața locului, ulterior transportată la spital, precizează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Prahova.

Traficul rutier este oprit pe sensul către Brașov, pentru aproximativ 30 de minute, fiind deviat pe DJ 155, potrivit Centrului Infotrafic.

Un șofer de 22 de ani s-a izbit cu mașina de un stâlp de electricitate

În noaptea de duminică spre luni, un tânăr de 22 de ani din comuna Rodna, jud. Bistriţa-Năsăud, şi-a pierdut viaţa, după ce maşina pe care o conducea s-a izbit de un stâlp de electricitate aflat pe marginea DN 17D, a precizat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Bistriţa-Năsăud.

La locul evenimentului, pe Drumul Naţional 17D, poliţiştii au găsit un autoturism condus de un tânăr de 22 de ani din Rodna, care a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune cu un stâlp de electricitate. În urma impactului, şoferul, care se afla singur în autoturism, a fost rănit, survenind ulterior decesul acestuia. Poliţiştii Serviciului Rutier continuă cercetările în cadrul unui dosar penal în vederea lămuririi cauzelor şi modalităţii producerii evenimentului rutier”, a transmis IPJ Bistriţa-Năsăud.

Echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD a intervenit

La faţa locului au ajuns un echipaj de pompieri cu o autospecială de descarcerare, un echipaj al Ambulanţei şi echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD. Din păcate, pentru tânărul de 22 de ani nu s-a mai putut face nimic.

Poliţiştii Serviciului Rutier continuă cercetările în cadrul unui dosar penal în vederea lămuririi cauzelor şi modalităţii producerii evenimentului rutier în care și-a pierdut viața tânărul șofer.

Urmăriți Impact.ro și pe
Cătălina Burghelea
Este redactor Playtech. Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării și a masterului în Marketing Online din cadrul ASE, Catalina Burghelea s-a alaturat echipei de stiri de...