EXCLUSIV

Văduva lui Sebastian Papaiani susține că are o legătură paranormală cu actorul. Ce i-a cerut în vis: ”Am înlemnit”

Alexandru Catalan 16.04.2021, 19:04

Marcela Papaiani ne-a povestit, în interviul oferit în exclusivitate pentru impact.ro, despre legătura paranormală cu soțul ei, Sebastian Papaiani, care a încetat din viață pe 27 septembrie 2016: “Îl visez pe Sebastian aproape în fiecare seară îmi vorbeşte, îi vorbesc, parcă nimic nu s-ar fi schimbat. A doua zi dimineaţă, îmi notez cu grijă anumite lucruri în agendă, fiindcă vreau să le păstrez proaspete mereu în amintirea mea”.

”În vis, Sebastian mi-a cerut un pulover, pe care însă îl dădusem de pomană. Am înlemnit!”

Ea ne-a povestit și despre visul în care Sebastian îi cerea haine: “Se făcea că eram la noi, în casă, alături şi de alţi buni amici şi vorbeam despre câte în lună şi în stele. Dintr-una într-alta, la un moment dat, mă trezesc că Sebastian sau Biţucă, cum îl alinta nepoata sa, Medeea, îmi spune că vrea un anume pulover, nu mai ştiu pentru ce anume. Eu am înlemnit. Realizasem că dădusem de pomană puloverul respectiv şi, ca atare, mă tot întrebam de unde o să scot acel obiect vestimentar. Apoi, îi ştiam foarte bine gusturile, iar purtatul puloverelor nu se număra printre obiceiurile sale favorite.

Total şovăind, mi-am îndreptat paşii totuşi spre dulapul în care îi ţineam lucrurile şi o vreme am căutat ceva ce nu mai exista în casă. În fine, când am considerat că e momentul să-mi asum eventuala greşeală, am revenit la Sebastian şi la prietenii noştri. Şi apoi, aproape dintr-odată, totul s-a schimbat. Fiindcă am discutat despre cu totul altceva, ceva plin de căldură sufletească, care mi-a dat o stare de bine până şi în vis, iar dilema aia ciudată cu puloverul a dispărut. Ca într-un vis!”, ne-a povestit Marcela Sebastian.

Vaduva lui Sebastian Papaiani sustine ca are o legatura paranormala cu actorul. Ce i-a cerut in vis
Sebastian Papaiani

Sebastian Papaiani revedea des filmul ”Păcală”, în care interpretase rolul principal

Femeia îndoliată ne-a povestit și despre ultimele luni de viață ale lui Sebastian Papaiani: “S-a întâmplat ca, în acea perioadă dificilă, să fie programat filmul Păcală. Nu-mi amintesc canalul care a difuzat pelicula, dar îmi amintesc că, la sfârşit, mi-a spus ceva ce nu voi putea uita vreodată, ceva legat de baladele lui Tudor Gheorghe, incluse în coloana sonoră a filmului, care îl impresionau de fiecare dată când revedea filmul în care jucase rolul principal”.

Marcela Papaiani susţine că orice film în care a jucat soţul ei şi e încă difuzat de diverse televiziuni are darul de a o transpune în altă lume. “Nu-mi propun decât să văd filmul în cauză, dar mă trezesc că nu pot face asta. Fiindcă am atâtea amintiri vii, pe care Sebastian mi le-a împărtăşit de la fiecare dintre filmele sale, încât eu nu fac altceva decât retrăiesc ceea ce telespectatorul nu va vedea şi poate nici nu va înţelege vreodată, ceva ce nu ştiu decât eu şi poate încă o mână de oameni!”, ne-a mai spus văduva actorului. Marcela Papaiani, fiul ei, Alkys, şi nora femeii povestesc adesea despre Sebastian Papaiani şi despre atmosfera aparte care fusese mereu în căminul lor.

Urmăriți Impact.ro și pe