Văduva lui Rudel Obreja face dezvăluiri tulburătoare. Care au fost ultimele cuvinte ale soțului său. „Nedreptatea l-a omorât”

Beatrice Dumitru 16.03.2023, 12:40
Văduva lui Rudel Obreja face dezvăluiri tulburătoare. Care au fost ultimele cuvinte ale soțului său. „Nedreptatea l-a omorât”

Rudel Obreja, fostul președinte al Federației Române de Box până în noiembrie 2012, s-a stins din viață pe data de 12 martie, la vârsta de 57 de ani, din cauza unui cancer pancreatic pe care l-a descoperit în perioada petrecută în detenție. Văduva lui Rudel Obreja a făcut dezvăluiri tulburătoare și a spus care au fost ultimele cuvinte ale fostului pugilist.

Ultimele cuvinte ale lui Rudel Obreja

Rudel Obreja, fost preşedinte al Federaţiei Române de Box, a fost condamnat la cinci ani de închisoare în dosarul „Gala Bute”, care a durat opt ani, și în care au mai fost condamnați, printre alții, Elena Udrea (6 ani). Acesta a fost eliberat din închisoare în vara anului trecut pentru a se trata de cancer într-un spital civil.

Rudel Obreja a murit pe data de 12 martie 2023, după ce în ultimele două luni slpbise 17 kilograme. Soția lui, Antonia Obreja consideră că decesul acestuia a fost prematur și spune că va face tot ce poate pentru a-și găsi dreptatea. De asemenea, ea a făcut dezvăluiri tulburătoare despre ultimele cuvinte ale lui Rudel Obreja.

Văduva lui Rudel Obreja face dezvăluiri tulburătoare. Care au fost ultimele cuvinte ale soțului său. „Nedreptatea l-a omorât”
Antoanela, fosta soție a lui Rudel Obreja.

A plecat și atât a spus: Dumnezeu să îi ierte pe călăii mei. Din păcate astăzi, nedreptatea l-a omorât. După ce mă voi liniști voi pune totul cap la cap și voi face niște demersuri. Nu știu cum să vă spun exact, dar nu vreau sa se mai întâmple pentru altii. Soțul meu a plecat dintr-o nedreptate”, a spus văduva lui Rudel Obreja, citată de România Tv.

Anul trecut a aflat că are cancer

Rudel Obreja a mai fost căsătorit  în perioada 1988-2006 cu Antoanela, iar din mariajul lor a rezultat o fiică, Leyla Denisa, în vârstă de 33 ani. Despre relația dintre cei doi de după despărțire, Antoanela a mărturisit că a mai păstrat legătura cu fostul pugilist, însă nu a vrut să intre în amănunte din respect pentru actuala familie a acestuia.

Erau momente în care mai discutam cu Rudi, dar, în aceste clipe dureroase, nu aș vrea să fac niciun fel de comentarii, din respect pentru actuala lui familie, care i-a stat alături până în ultima clipă”, a adăugat aceasta.

Rudel Obreja s-a confruntat cu probeleme de sănătate la o lună după ce a fost încarcerat după sentința primită în dosarul „Gala Bute”, însă în primă fază i s-a prescris tratament gastroenterologic. Pe data de 22 iunie 2022, Obreja a aflat că suferă de cancer pancreatic gradul IV cu multiple metastaze.

Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...