Văduva lui Nosfe rupe tăcerea despre cauza morții artistului. „A avut perioade în viața lui în care s-a chinuit”

Andrei Simion 24.03.2023, 12:32
Văduva lui Nosfe rupe tăcerea despre cauza morții artistului. „A avut perioade în viața lui în care s-a chinuit”

Văduva lui Nosfe a rupt tăcerea cu privire la cauza morții artistului. Mădălina Crețan a spus că rapperul, care a decedat pe 16 octombrie 2022, la vârsta de 37 de ani, a avut perioade în viața lui în care s-a chinuit.

Văduva lui Nosfe, despre cauza morții artistului

Moartea subită a lui Nosfe a generat pe lângă durere în rândul apropiaților și fanilor săi și un val de controverse. Unul dintre artiștii care au vorbit atunci a fost Speak, care a spus că ceea ce se întâmplă dincolo de ușile închise în industria muzicală l-a dus pe colegul său în punctul în care și-a pierdut viața mult prea devreme.

Acum, la aproape o jumătate de an de la tragedie, văduva lui Nosfe a spus care a fost, din punctul ei de vedere, cauza decesului soțului ei. Mădălina Crețan nu poate preciza ce anume i-a adus artistului moartea atât de devreme și crede că acesta a fost destinul lui.

„Pe Nosfe nu l-a omorât nimeni. A avut perioade în viața lui în care s-a chinuit ca noi toți, din cauza job-ului, din cauza familiei, din cauza traficului și așa mai departe. Dar nu consider că pot să pun degetul pe un motiv și să spun ăsta este motivul pentru care s-a întâmplat asta. Așa a fost să fie. Nu pot, chiar nu pot să spun și să acuz că industria este de vină.

Da, a contat, poate, la nivel psihic, că i-a ținut creierul încărcat, l-a stresat, l-a supărat, poate din aceste motive i-a bătut inima mai tare în niște zile, dar nu consider că… nu a apăsat cineva pe trăgaci cu pistolul către el”, a spus Mădălina Crețan la podcastul lui Mihai Morar, „Fain și Simplu”.

Madalina si Nosfe

Văduva lui Nosfe, despre fiica lor

Soția lui Nosfe a vorbit și despre cum a trăit fiica lor, Iris, pierderea tatălui ei. Copila a simțit că s-a întâmplat ceva cu rapperul. Acum, antrenamentele la gimnastică sunt cele ce o ajută să își revină după această pierdere uriașă.

„Când merge la antrenamente, i se generează o doză de dopamină foarte mare. E înconjurată de muzică, de copii, de dans, de disciplină. În primul rând, consider că pe această față a pământului, unul din cele mai urâte lucruri e minciuna, chiar și atunci când o facem să protejăm.

Noi pe Iris nu am mințit-o niciodată. Iris oricum a simțit. În dimineața aceea, am dus-o la o prietenă de-ale ei. Mămica fetei mi-a zis după că a zis să meargă acasă pentru că s-a întâmplat ceva cu tati. Ce-aș fi putut să-i spun? Orice variantă pe care puteam să i-o spun era aberantă”, a spus văduva rapperului Nosfe.

Urmăriți Impact.ro și pe