Vacanțe ratate pentru mai mulți români. Au rezervat hoteluri care nu există în Grecia. Culmea, au plătit și suma integrală

Dumitrică Roxana 12.08.2022, 17:33
Vacanțe ratate pentru mai mulți români.  Au rezervat hoteluri care nu există în Grecia. Culmea, au plătit și suma integrală

Mai mulţi români care voiau să-şi rezerve vacanţa în Grecia au fost victimele unor escroci. Acum, turiştii au pierdut sute şi chiar mii de euro pe care e posibil să nu-i mai recupereze.

Ce spun cei păgubiţi

Pentru mai mulţi români Grecia va rămâne o Fata Morgana în această vară, după ce au plătit unor escroci sume importante pentru vacanţe fictive pe tărâm elen.

Experienţa unuia dintre ei a fost descrisă pe un forum în care turiştii români dezbat diverse probleme cu care se pot confrunta pe parcursul vacanţelor petrecute în Grecia. „Din păcate, eu am rămas şi fără bani, dar şi fără concediu. Am plătit toţi banii pentru a rezerva un hotel care am aflat că nici nu există. E şi vina mea, e şi vina celor care lasă pe internet astfel de escroci care profită de cei creduli”, a scris acesta.

Insula din Grecia in care nu vei auzi vorbindu-se limba romana. Te poti bucura de intimitate in concediu

Ce pretenţii aveau hoţii

Culmea este că a discutat la telefon cu cel care i-a dat ţeapa, după ce acesta l-a contactat şi i-a spus că nu e suficient avansul de 40% şi că trebuie plătită suma integrală.

Cel care a pus la cale înşelătoria şi-a justificat pretenţia prin faptul că există o cerere foarte mare, iar preţurile ar urma să şi crească.

„Am încercat să port o discuţie cu el. O voce răstită mi-a spus într-o engleză stricată că doar cu turiştii români are astfel de probleme, că toţi ceilalţi plătesc integral şi că s-a săturat să se târguiască şi să ne explice câţi oameni din lumea întreagă vor în hotelul lui. Atunci parcă am simţit că ceva nu e în regulă, dar mi-am spus că e vina mea şi că ruşinos să mă târguiesc pentru nişte bani pe care oricum îi voi plăti. Şi i-am plătit pe toţi”, a povestit bărbatul.

Urmăriți Impact.ro și pe