Vacanțe la prețuri reduse, de Black Friday 2021. Cât costă azi un sejur în Grecia, Dubai sau Zanzibar

Cătălina Burghelea 12.11.2021, 14:26
Vacanțe la prețuri reduse, de Black Friday 2021. Cât costă azi un sejur în Grecia, Dubai sau Zanzibar

În fiecare an, de Black Friday, a devenit o modă să facem cumpărături masive la aproape orice. Fie că vânai un articol de îmbrăcăminte sau încălțăminte, fie te interesa un nou televizor, această „sărbătoare” a reducerilor creează isterie, la nivel mondial. Nici ofertele la vacanțele în străinătate nu au fost ocolite de oferte semnificative. Unele dintre ele sunt cu 50% mai ieftine!

Vacanțe mai ieftine în Grecia, Zanzibar sau Dubai, de Black Friday 2021

De Black Friday 2021, ofertele nu au întârziat să apară la concediile peste hotare. Reducerile depășesc și 50%, iar pentru vacanțele de sărbătorile de iarnă și în perioada de la începutul anului viitor, ofertele sunt speciale.

Românii care au vânat vacanțe ieftine în destinații exotice, de vis, până acum, trebuie să știe că există foarte multe oferte disponibile, de Black Friday 2021. Dacă ai pus un ban deoparte pentru un concediu în străinătate, îți poți achiziționa cu bani puțini un sejul la care doar visai acum câteva luni. Asta pentru că prețurile sunt reduse semnificativ. Iată cât costă azi un sejur în Grecia, Dubai sau Zanzibar.

Sărbători de iarnă în destinații însorite

Spre exemplu, o vacanță în Republica Dominicană poate fi redusă și cu 600 de euro de persoană. Alte destinații unde au fost aplicate reduceri masive sunt Zanzibar și Dubai, dar și țări mai îndepărtate și mai exotice, precum Kenya și Costa Rica.

Turisti vacanta

La ce trebuie să fim atenți atunci când ne luăm oferte speciale

Totuși, înainte de a ne alege zona favorită unde vrei să călătorești de Crăciun, Revelion sau la începutul lui 2022, trebuie să ții cont și de restricțiile impuse de pandemia de coronavirus. Unele țări cer certificatul verde, în timp ce altele doar testul PCR înainte de călătorie. Este neecsar să te informezi înainte, ca să nu ai surprize neplăcute în aeroport. Cel mai bine ia legătura cu agenția de turism la care ai văzut oferta de Black Friday 2021 și cere toate detaliile care te interesează.

”Recomandarea mea este să verificăm de fiecare dată cu consultantul de turism, pentru că regulile depind de la o destinație la alta. Sunt destinații unde este necesar vaccinul, dar sunt destinații unde este suficient testul PCR înainte de călătorie”, a declarat Ana Maria Gherasim, sales manager al unei agenții de turism, pentru Antena 3.

Cât costă un sejur în Kenya sau Turcia, astăzi, 12 noiembrie

Uită de frigul din România și pleacă în țări calde. O vacanță în Republica Dominicană poate începe de la 990 de euro, de Black Friday 2021. Dacă alegi să mergi în Kenya, prețul unui sejur pornește de la 890 de euro. Pentru un concediu într-o destinație mai apropiată de casă, precum Grecia, reducerile ajung și la peste 50%!

Dacă vrei să pleci mai devreme, până în sărbătorile de iarnă, agenția de turism Christian Tour oferă reduceri semnificative, unele de 60%. Astfel, 7 nopți de cazare în Antalya, Turcia, pleacă de la 275 de euro. Pentru Dubai, în noiembrie-decembrie 2021, un sejur de 6/7 nopți pornește de la aproape 500 de euro. Sunt reduceri de până la 27%, pentru această destinație exclusivistă din Emiratele Arabe Unite. Copiii zboară gratis (ofertă pentru plecările din 27.11, 04.12, 11.12, 17.12.2021).

Urmăriți Impact.ro și pe
Cătălina Burghelea
Este redactor Playtech. Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării și a masterului în Marketing Online din cadrul ASE, Catalina Burghelea s-a alaturat echipei de stiri de...