Vacanța de vis s-a transformat într-una de coșmar. Ce au pățit niște turiști români care au mers în Grecia

Stan Filon 09.08.2022, 19:18
Vacanța de vis s-a transformat într-una de coșmar. Ce au pățit niște turiști români care au mers în Grecia

Grecia rămâne una dintre destinațiile de vacanță ale multor români. Aceștia constată că alegerea făcută este chiar și mai ieftină decât litoralul românesc, însă au început să apară și destul de mulți turiști nemulțumiți. Cum orice pădure are uscăciuni, iată că și în Grecia se pot lua țepe destul de usturătoare, care s-au înmulțit destul de mult, în ultima perioadă. Multe povești apar pe grupurile legate de vacanțele în Grecia.

Vacanța de vis s-a transformat într-una de coșmar

Așadar, sunt și români nemulțumiți de vacanța petrecută în Grecia. Unii s-au trezit că locația aleasă arată cu totul altfel decât cea de pe internet, alții au aflat că de fapt nici nu aveau rezervare, pe când cei mai ghinioniști dintre turiști au plătit, iar când au mers la locația respectivă au găsit doar un câmp gol.

Poveștile îngrijorătoare din Grecia au început să apară după ce un turist s-a plâns pe Facebook Forum Grecia că proprietarul hotelului la care și-a cumpărat vacanța nu îi mai răspunde la telefon. Bărbatul se întreba dacă trebuie sau nu să-și facă probleme. Părerile au fost împărțite, ca de obicei. „Sunt îngrijorat. Am făcut o rezervare prin Booking în Kavala și nu răspunde la telefon”, a scris Marian P.

Vacanta de vis s-a transformat intr-una de cosmar
Vacanta de vis s-a transformat intr-una de cosmar

Povești triste din Grecia

Internauții i-au sărit imediat în ajutor. Unii i-au transmis că nu ar trebui să-și facă probleme, pe când alții au venit cu propriile lor povești destul de triste, legate de adevărate țepe luate în Grecia.

„Păi mai ai posibilitatea să-i contactezi în scris pe Booking messenger. Afară de faptul că ești în fața proprietății și nu găsești pe nimeni acolo și nu-ți răspunde la telefon, nu văd variante pentru care să fi îngrijorat”, a precizat Silviu P. „A fugit cu banii, clar”, a încercat să înveselească atmosfera Alexandru M.

„Stai liniștit, nu e nicio țeapă. Rezerv de fiecare dată prin Booking, dar nu am sunat niciodată. În caz de nevoie, am trimis mesaj prin Booking. Mai poți contacta și prin Whatsapp”, a scris, la rândul său, Marinela O.

Câmp gol, în loc de vilă și piscină

Totuși, unii internauți au ținut să precizeze că au trecut prin situații complicate, chiar dacă apelaseră la același site foarte renumit de rezervări.

„Eu nu aș fi așa de liniștită. Tocmai în iunie am rezervat prin Booking o cazare în Grecia, a doua zi am sunat să întreb dacă nu cumva mai au o locație disponibilă, noi fiind două familii care urmau să plece în concediu și… surpriză: au zis că ooooooo, dar nu e valabilă rezervarea, că ei între timp au vândut altora perioada și ar fi bine să anulez prin Booking. Dacă nu sunam, ne trezeam fără cazare??”, a scris Rheea L.

„Au început să fie numeroase țepe  (…) În Dubai am pățit cu o proprietate și neajunsi acolo Bookingul mi-a dat varianta doar să anulez, deoarece și lor li se părea suspect. Ultimele 2 țepe le-am luat prin ei la Mamaia în vara asta( o proprietate nu exista și banii au fost retrași de pe card, iar după 5 zile de verificări ale lor au spus că proprietatea este ok, iar la a doua proprietarul deja avea închiriată proprietatea”, a precizat Denisa M.

„Văd multe comentarii „înțelepte” . Finii mei au închiriat o vilă la Kavala, tot prin Booking, iar cand au ajuns la adresa era un câmp. Vila nu exista, efectiv”, a relatat și Alexandru Ș.

Ce obicei are Ana Baniciu, în amintirea regretatei sale mame
Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...