EXCLUSIV

Vacanță de vis pentru Bianca Drăgușanu. Gabi Bădălău a cheltuit cu ea 20.000 de euro (Exclusiv)

Iancu Andreea 25.10.2021, 18:32

Povestea de iubire dintre Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu este una care pare trasă la indigo cu cea trăită de frumoasa blondină și fostul său partener, Alex Bodi. După ce au traversat o perioadă tumultoasă, cu certuri și împăcări, se pare că cei doi îndrăgostiți au ajuns la un echilibru. Cel puțin așa pare după ce Bianca Drăgușanu și Bădălău au petrecut o vacanță de vis în capitala modei, unde afaceristul a cheltuit 20.000 de euro pentru a-i intra în grații iubitei sale. Playtech.ro a aflat ce cadouri scumpe și-au cumpărat cei doi îndrăgostiți.

Bianca Drăgușanu, vacanță de vis cu Gabi Bădălău. Pe ce a cheltuit bărbatul 20.000 de euro

În urmă cu câteva zile, Gabi Bădălău, iubita sa Bianca Drăgușanu și fosta soție a milionarului Claudia Pătrășcanu au făcut pace în direct, în cadrul emisiunii Xtra Night Show de la Antena Stars. Însă, pentru că afaceristul urmează să plece într-o vacanță cu familia și cei doi copii în Dubai, Bădălău a decis să își mulțumească iubita și a plecat la Milano, într-un city-break, cu aceasta. Astfel, Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au petrecut o vacanță de vis, condimentată cu plimbări, șoapte de iubire și evident, cadouri scumpe, de până la 20.000 de euro.

Sejurul celor doi îndrăgostiți a fost unul fericit, iar dovada o reprezintă imaginile care îi înfățișează pe Bianca și Gabi în cele mai tandre momente, vizitând împrejurimile din orașul italian. Vizita din Milano a fost una de bun augur, în special pentru Bianca. Diva este recunoscută drept o împătimită a luxului, astfel că hotelul de cinci stele în care au fost cazați cei doi amorezi a reprezentat o surpriză plăcută pentru divă. Totodată, blondina a fost răsfățată cu mai multe haine și bijuterii de lux, care l-au costat pe Bădălău aproximativ 20.000 de euro, susțin sursele playtech.ro.

El și ea își spun soțul meu, soția mea. Toată lumea știe că ea e nevasta lui. Gabi a vrut să fie iertat de Bianca după faza de la nuntă cu blonda, dar și pentru că pleacă atât de mult timp departe de ea. Ar fi vrut să o ia și pe ea în vacanță, însă toate la timpul lor. Știu că au cheltuit 20 de mii de euro într-un weekend. Când e vorba de ea, el nu se uită la bani. Bianca îi spune că nu mai vrea genți Chanel sau alte lucruri, că e de ajuns să fie împreună, dar el insistă să o îngroape în cadouri, au declarat surse din anturajul celor doi, pentru playtech.ro.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, vacanță de vis, de 20.000 de euro
Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, vacanță de vis la Milano

Cei doi îndrăgostiți visează să devină o familie

În curând, Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu urmează să celebreze un an de relație. Chiar dacă lucrurile între ei nu au fost pe tot parcursul timpului extrem de liniștite, cei doi îndrăgostiți par să se iubească foarte mult. Primele imagini din Milano îi arată pe cei doi în timp ce se sărută și se îmbrățișează, pozând într-un cuplu fericit. Dincolo de scandaluri și despărțiri, se pare că relația acestora este una care are șanse de viitor.

Deși ambii au trecut prin experiențe neplăcute în fostele căsnicii, Bădălău și Bianca Drăgușanu au gânduri serioase. Cei doi îndrăgostiți au discutat de multe ori despre trecerea la un al nivel al relației și chiar despre faptul că își doresc să ajungă în fața altarului, devenind o familie în toată regula. Se pare că perechea pe care o formează alături de Bădălău i-a adus Biancăi echilibrul, după o perioadă tumultoasă alături de fostul său soț, Alex Bodi.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...