Va fi bătaie pe aceste produse de la Lidl. Apar luni, 28 noiembrie, sunt așteptate un an

Anca Manolica 27.11.2022, 13:04
Va fi bătaie pe aceste produse de la Lidl. Apar luni, 28 noiembrie, sunt așteptate un an

Vești bune pentru cei care obișnuiesc să facă cumpărăturile din lanțul de magazine Lidl. Cum peste mai puțin de o lună este Crăciunul, românii încep deja să își cumpere cele necesare pentru prepararea mesei festive. De asemenea, cadourile sunt un alt aspect important care trebuie bifat până de sărbători. Așadar, iată ce poți găsit de luni, 28 noiembrie, pe rafturile Lidl.

Ce produse apar la Lidl de luni, 28 noiembrie

An de an, în preajma sărbătorilor, retailerul german vine cu oferte de nerefuzat în magazinele Lidl din toată țara. Fie că vorbim despre dulciuri, decorațiuni sau îmbrăcăminte festivă de Crăciun, produsele revin an de an în stoc, pentru a-și bucura toți cleinții entuziasmați de spiritul sărbătorilor.

Așadar, cum mai este mai puțin de o lună până la Crăciun, ca în fiecare an, Lidl România pregătește ofertele sale de Sărbători. Fie că vorbim de mâncare, ornamente de sezon, jucării, toate vin la prețuri mici și în 2022.

Ce poți cumpăra la un preț imbatabil de la Lidl

Pe lista de anul acesta cu produsele ieftine pentru Crăciun se regăsesc de toate pentru toți. De exemplu, există o gamă variată de produse de îmbrăcăminte de sezon, mai ales pentru cei mici: „Helancă fete / băieți, 2 bucăți”, marca Lupilu, la doar 34,99 de lei pentru 1 set 2 buc. Articolele pot fi achiziționate și separat, prețul fiind de 17,3 lei pe bucată.

Prima pagină catalog Lidl
Prima pagină catalog Lidl

De asemenea, în oferta de luni, 28 noiembrie, vor apărea brazi artificială, marca Livarno home, la un preț de 299,00 de lei bucata. Tot din prima zi a săptămânii, cei interesați de luminițe, vor putea cumpăra o „Instalație luminoasă”, marca Livarno home, la doar 49,99 de lei bucata.

Nu puteau să lipsească din decor ornamentele pentru brad și pentru decorat casa. Așadar, retailerul german oferă o gamă variată de produse. Acestea au prețuri între 8,99 lei bucata și 29,99 de lei setul pentru „Ornamente de brad, din lemn”, marca Livarno Home.

Iar pentru cei care nu există Crăciun fără cadouri, sigur vor avea nevoie de hârtie de împachetat. Așadar, în lista cu produsele ieftine pentru Crăciun care apar luni la Lidl România se va regăsi și „Rolă de hârtie pentru cadouri, cu două fețe”, marca Crelando, la doar 5,99 de lei bucata.

Citește și: Țara în care Lidl raționalizează vânzarea de ouă. E mare criză

Nici cei mici nu sunt uitați în oferta de luni, 28 noiembrie. Așadar, pute găsi un set de „Spiriduș / Ren”, de la Livarno Home, la un preț de 59,99 de lei bucata.

Descoperă AICI întregul catalog Lidl, valabil în perioada 28 noiembrie – 4 decembrie 2022.

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...