US Open | Simona Halep-Taylor Townsend, în turul 2. La ce oră începe partida

Ciprian Ioana 29.08.2019, 12:33
US Open | Simona Halep-Taylor Townsend, în turul 2. La ce oră începe partida

Simona Halep își continuă parcursul la US Open, în turul 2 al competiției de peste ocean. Sportiva din România o întâlnește, joi, pe americanca Taylor Townsend, iar organizatorii au stabilit și ora la care va începe partida.

Simona Halep a reușit să se califice în turul 2 la US Open, după ce a învins-o pe Nicole Gibbs în trei seturi. Primul set a fost adjudecat de sportiva din România, însă americanca a reușit să revină.

Meciul s-a încheiat cu victoria Simonei Halep, care va întâlni în turul 2 tot o americancă – pe Taylor Townsend, cu care s-a mai întâlnit pănă acum, dar pe care a învins-o de fiecare dată.

Simona Halep-Taylor Townsend, în turul 2 la US Open

Chiar dacă a fost criticată pentru greutatea sa și acuzată că nu are o formă fizică excelentă, Taylor Townsend este o sportivă care poate pune probleme. Are o atitudine agresivă, iar specialiștii susțin că nu-și calculează cu atenție mișcările.

Lovește puternic, dar își asumă multe riscuri. Totuși, nu e o adversară care să nu fie luată în seamă.

Simona Halep și Taylor Townsend se vor întâlni pe Arthur Ashe, cea mai mare arenă din lume.

Prima partidă se va juca de la ora 18:00 și e posibil să dureze. Așadar, Halep nu va juca mai devreme de ora 20:00 în niciun caz. Halep s-a întâlnit până acum cu Townsend de trei ori.

De fiecare dată, sportiva din România a reușit să se impună în doar două seturi.

  • Miami 2019: Victorie Halep cu 6-1, 6-3
  • Roland Garros 2018: Victorie Halep cu 6-3, 6-1
  • Cincinnati 2017: Victorie Halep cu 6-4, 6-1

Pentru victoria din turul 1 la US Open, Simona Halep a încasat 18.000 de dolari. Dacă va trece și de Taylor Townsend, premiul va crește la 32.000 de dolari.

„Cred că jucătoarele sunt foarte apropiate din punct de vedere valoric şi oricine poate câştiga turneul, chiar şi cele de Mare Şlem. Toate meciurile sunt dificile, indiferent de fază. E o şansă pentru oricine şi trebuie să profităm de ea”, spunea Simona Halep.

Recomandare Video Impact.ro
Urmăriți Impact.ro și pe