Urmarea scandalului cu Theo Rose și noul iubit. Mesajul ironic al Liei Bugnar. „Mărturisiri complete”

Stan Filon 17.08.2022, 09:00
Urmarea scandalului cu Theo Rose și noul iubit. Mesajul ironic al Liei Bugnar. „Mărturisiri complete”

Cântăreața Theo Rose a șocat întreaga audiență atunci când a fost fotografiată sărutând un alt bărbat. S-a aflat că cel sărutat este Anghel Damian, regizorul serialului în care cântăreața și-a făcut debutul ca actriță. La scurt timp, Theo Rose a anunțat că s-a despărțit de iubitul său, după o relație de 5 ani. Ei bine, acum fosta iubită a regizorului, Lia Bugnar, a atras toate privirile, după ce a publicat un mesaj plin de ironie pe rețelele de socializare.

Mesajul ironic al Liei Bugnar, după scandalul cu Theo Rose și noul iubit

Theo Rose și regizorul Anghel Damian formează cel mai nou cuplu din showbizz-ul autohton, însă se pare că au fost frânte două inimi pentru a se ajunge aici. Vorbim despre fostul iubit al cântăreței, dar și despre fosta iubită a regizorului. Alex Leonte, fostul iubit al lui Theo Rose, a făcut public motivul despărțirii. Tânărul a spus că nu a fost vorba de infidelitate.

„Vă mulțumesc tuturor pentru mesaje. Doresc, însă, să clarific câteva lucruri care poate ar reflecta mai realist acest episod din viața mea. În primul rând, ruptura dintre mine și Theo a avut loc acum ceva timp, departe de ochii presei și cât se poate de amiabil, fără a exista certuri, ca doi adulți cu o înțelegere matură a lucrurilor. Nu a fost vorba nici măcar o secundă de infidelitate. În momentul în care între două persoane nu mai există dragoste, trebuie luate măsuri și noi asta am făcut”, a scris el pe rețelele sociale.

Mesajul ironic al Liei Bugnar, dupa scandalul cu Theo Rose si noul iubit
Mesajul ironic al Liei Bugnar, dupa scandalul cu Theo Rose si noul iubit

„Șoc și groază! Lia Bugnar are spectacol la sala mare a TNB”

Ei bine, acum a venit și rândul fostei iubite a lui Anghel Damian, Lia Bugnar, să ofere o reacție. Este una ironică, pentru cei care își fac „griji” pentru ea. Actrița Lia Bugnar, în vârstă de 53 de ani, a postat un mesaj pe o rețea socială în care, de fapt, își face reclamă piesei în care joacă. Actrița și regizorul în vârstă de 31 de ani s-au despărțit după 9 ani de relație, însă nu se știe dacă au luat această decizie după ce regizorul a întâlnit-o pe Theo Rose.

„Șoc și groază! Lia Bugnar are spectacol la sala mare a TNB pe data de 23 august la ora 20. Vedeta face acolo mărturisiri complete în legătură cu scandalul care a pus pe jar jurnalismul serios din România. Nu rata! Află ce crede vedeta despre toate acestea! „Ce avem noi aici?” de Lia Bugnar, cu Carmen Tanase, Maria Obretin, Marius Manole.

P.S. Lăsând sarcasmul la o parte, cel mai cinstit demers al meu este teatrul. Dacă sare cămașa pe român să știe ceva despre mine, acolo-i locul unde poate afla. Contra unei sume deloc modice, prețul biletului. Link in comentarii. Fotografie de Marius”, a scris Lia Bugnar pe contul ei personal de Facebook.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...