VIDEO

„Uraganul” Simona Halep. Jucătoarea din România a învins-o pe Petra Martic în doar 53 de minute și s-a calificat în semifinale la Indian Wells

Sorin Barbu 17.03.2022, 08:07
„Uraganul” Simona Halep. Jucătoarea din România a învins-o pe Petra Martic în doar 53 de minute și s-a calificat în semifinale la Indian Wells

Simona Halep își continuă marșul triumfal de la Indian Wells. Jucătoarea din România a jucat superb în duelul din „sferturi” cu Petra Martic și s-a calificat după un meci care a durat doar 53 de minute. Scorul final a fost 6-1, 6-1.

Simona Halep a câștigat detașat duelul cu Petra Martic

Ce bucurie să o vedem pe Simona Halep jucând atât de frumos și eficient după problemele de la turneele de la Dubai și Doha. Jucătoarea din România își continuă recitalul de la Indian Wells și s-a calificat în semifinalele competiției.

Duelul din „sferturi” a semănat cu o plimbare pe faleza din Mamaia, pentru că sportiva noastră nu a cedat decât două game-uri. Unul dintre ele chiar în debutul partidei, pe serviciul jucătoarei din Croația aflată pe locul 79 WTA.

După aceste momente, „de încălzire”, Halep s-a dezlănțuit. A lovit variat, s-a mișcat foarte bine pe teren și a reușit chiar să trimită peste fileu câteva mingi care păreau imposibile, punând la grea încercare moralul rivalei. Primul set s-a terminat cu 6-1 și a durat doar 24 de minute.

În setul doi, jucătoarea noastră a început foarte bine și a condus cu 2-0. Doar în game-ul trei a avut un moment de cumpănă când Martic a avut două mingi de break. Și-a revenit, iar până la final nu au fost probleme. S-a terminat 6-1, 6-1, după doar 53 de minute.

După acest succes, sportiva din România va urca vertiginos în clasamentul WTA. Într-o ierarhie live, virtuală, a urcat de pe locul 26 până pe locul 20. Dacă va reuși să câștige turneul de la Indian Wells va ajunge în primele 15 jucătoare ale lumii.

Dubla campioană de Grand Slam ajunge pe locul 8 și în ierarhia virtuală pentru Turneul Campioanelor și în acest moment este calificată pentru această competiție.

În semifinalele de la Indian Wells, Simona Halep o va înfrunta pe Iga Swiatek, sportiva de pe locul 4 WTA.

Urmăriți Impact.ro și pe