Unul dintre muncitorii din Onești, împușcat de polițiști? Fratele victimei face declaraţii incredibile

Iancu Andreea 03.03.2021, 20:23
Unul dintre muncitorii din Onești, împușcat de polițiști? Fratele victimei face declaraţii incredibile

Noi informații modifică desfășurarea evenimentului care a dus la uciderea a doi muncitori, după ce criminalul lor i-a înjunghiat. Se pare că fratele uneia dintre victime susține că unul dintre muncitorii din Onești a fost împușcat de polițiști. Din păcate, bărbatul nu poate aduce dovezi, având în vedere că sicriul cu trupul neînsuflețit al rudei sale a fost sigilat deja de către autorități.

Unul dintre muncitorii din Onești ar fi fost împușcat de polițiști. Ce a dezvăluit fratele victimei

Crima din Onești a stârnit un val de reacții în rândul românilor, furioși că o nouă tragedie a avut loc chiar sub nasul autorităților. Gheorghe Moroșan, criminalul cu sânge rece, care a sechestrat inițial doi muncitori pentru a-și exprima nemulțumirea după ce a fost executat silit și i s-a luat apartamentul în urmă cu 11 ani, este responsabil de această dramă. Bărbatul, în vârstă de 68 de ani, i-a luat ostatici pe cei doi muncitori, care veniseră să verifice sistemul electric din apartamentul unde a avut loc tragedia. După o serie lungă de negocieri, polițiștii au descins în imobil, însă ambele victime fuseseră deja înjunghiate mortal.

Deși s-a declarat că polițiștii au tras focuri de armă în criminal, provocându-i acestuia leziuni în zona abdomenului și membrelor, fratele uneia dintre victime vorbește despre o altă variantă. Unul dintre muncitorii din Onești, ruda bărbatului, ar fi fost împușcat de polițiști în timpul intervenției. Paul Iștoan a dezvăluit la Antena 3 că fratele său ar fi prezentat răni pe corp, însă nu mai poate proba aceste afirmații pentru că trupul victimei a fost deja sigilat după ce fusese testat rapid pentru noul coronavirus. Rezultatul pozitiv, deși ieșise de mai bine de o săptămână din carantină, le-a determinat pe autorități să ia acest măsuri.

Crima din Onești a dus la pierderea vieții a doi bărbați
Crima din Onești a dus la pierderea vieții a doi bărbați

Istoria se repetă. Fiica și soția agresorului l-au sechestrat și pe administratorul apartamentului

Halucinant este faptul că autoritățile cunoșteau cazul și situația foștilor proprietari ai apartamentului în care a avut loc tragedia. Potrivit spuselor lui Iștoan, în urmă cu 10 ani de zile, soția și fiica lui Gheorghe Moroșan ar fi încercat să îl sechestreze și pe administrator în mod similar, însă atunci bărbatul a reușit să opună forță în fața celor două femei și să scape. Deși a sesizat Poliția imediat, polițiștii din Onești au ridicat din umeri, susținând că nu pot lua nicio măsură împotriva femeilor.

Administratorul a fost, acum vreo 10 ani cred, agresat de către soția și fiica agresorului. Au încercat să îl sechestreze într-un mod similar, numai că na, fiind două femei, și el un bărbat, a reușit să scape șă să se ducă direct la Poliție. Răspunsul Poliției din Onești a fost că nu au ce să le facă, că sunt nebune, a spus Paul Iștoan pentru sursa citată anterior.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI