Unul dintre Faimoşi, cuvinte dure despre colegele din echipă. Ce se întâmplă la Survivor 2021: „Mironosiţe”

Ioana Bucur 14.02.2021, 15:53
Unul dintre Faimoşi, cuvinte dure despre colegele din echipă. Ce se întâmplă la Survivor 2021: „Mironosiţe”

Au început să se arunce reproșuri urâte la Survivor 2021. Unul dintre faimoși a dat cărțile pe față și a spus ce crede, cu adevărat, despre colegele din echipă. Cuvintele grele nu au rămas fără ecou.

Unul dintre Faimoşi, cuvinte dure despre colegele din echipă, la Survivor 2021

Discuțiile pe tema mâncării nasc monștri la Survivor 2021. După ce a aflat ce se întâmplă în tabăra Războinicilor, Cătălin Moroșanu a luat foc. Ajunși la consiliul de eliminare, între războinici s-au iscat discuții aprinse. În mod surprinzător, foarte afectați de felul în care aceștia  au hotărât să își împartă recompensele au fost Faimoșii.

„Dacă la începutul jocului toată lumea marja că sunt o familie și că se înțeleg bine, aseară mi-am dat sema că nu sunt o familie și sunt mai multe grupulețe. Faptul că nu-și fac mâncarea la comun, ci își ia fiecare partea de orez și și-o gătesc, e ceva ce ce eu nu pot să concep”, a spus fostul luptător.

Moroșanu a fost indignat de obiceiurile concurenților din echipa adversă, spunând că nu fac altceva decât să îi dezbine, promovând interesele indiviului, în loc de interesele grupului. Măcinat de gânduri, a ajuns să facă o declarație șocantă: mai bine nu mănâncă nimeni decât să procedeze ca Războinicii.

„Am rămas puțin uimit de ce se întâmplă la Războinici și cât o să fiu în echipa asta nu o să permit să împărățim resursele. Mă jur că iau toată recompensa și o arunc în mare, mâncarea se împarte în echipă și după ce e gătită fiecare își ea partea lui. Asta e pentru închegarea echipei, că împărțim totul, pentru că muncim pentru chestia asta”, a mai spus Cătălin Moroșanu.

Concurenţii Survivor 2021 au ajuns la capătul puterilor
Concurentii Survivor 2021

„Mironosițele astea nu ar fi gătit”

Alexandra Stan a ținut să îi mulțumească Majdei pentru că și-a asumat rolul unei mame, ocupându-se mereu de prepararea mâncării pentru toată echipa Faimoșilor, însă a adăugat că, dacă nu era Majda, sigur ea sau oricare alta dintre concurente ar fi preluat sarcina:

„E vrăjeală că ei sunt familie, dar de fapt își împart o mână de orez. E rar să ai o mamă Majda ca la noi, că ne-a făcut de fiecare dată, dar pe lângă asta, dacă nu ar fi Majda iau eu să fac orezul sau Simona sau Ana, face cineva”, spune Alexandra Stan.

O afirmație ce l-a scos din minți pe Jador, care nu crede nicio clipă că vreo concurentă din echipa Faimoșilor de la Survivor 2021 și-ar fi asumat rolul de bucătăreasă.

„Femeile din secolul 21… probabil că dacă noi nu o aveam pe Majda, niciuna dintre mironosițele astea nu ar fi gătit. Îmi pare rău că spun asta, eu nu le văd pe niciuna să gătescă, deși spun că gătesc, nu”, a spus Jador.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...